maanantai 23. maaliskuuta 2015

Minkä kevät kastelee..

..nii toivon mukaan kuivaakin. Vein illalla pyykit ulos ja aamusta kun koiria käytin pihalla, kahtelin että kohtahan ne on kuivat... pyykit. Paskanmarjat. Alkoki satamaan vettä. Semmonen tihkusae mutta sopivasti pyykit kostu, kun en heti huomannu moista. Ei auttanu muu kun viritellä pyykit sisälle.
Mutta ...
ulkona tuoksu ihan keväälle. Kastuva, orastava ruoho varmaan kyllä tykkää sateesta. Syreenin silmut on jo isot mollukat, Sinivuokot kukkii ja Narsissit työtävät kasvustoa hurjaa vauhtia,. Ehkä tänään en haravoi.

Kurkkukipu ja päänsärky on tämän päivän listalla. Ärsyttävää. Olo on kuumeinen mutta sitä laatua ei onneksi ole ja toivottavasti ei tule. Keskiviikkona on foxitreenit ja sinne kyllä lähen vaikka pää kainalossa.

Aamulla poika oli lähössä kouluun ja syöksy ulko-ovesta takas sisälle. Pyörä, pyörä on varastettu ! Hetken siinä toljailin, että TÄH? Yhessä sitten lähettiin pihalle katastelemaan, että hiivattiinko se pyörä sitten on joutunu, kun eilen se vielä oli tallessa. Oli se nytkin ! Isäntä vaan oli sullonu sen ( ilmeisesti viisas ajatus ) pressun alle, vaikka koko talven pyörä oli taivasalla. Mutta jotain oli lähteny pitkäkyntisen matkaan. Tyttö R soitti aamulla, että poikasa rattaat on varastettu ! Jumalaute, on se touhua. Rattaat oli porraskäytävässä rappujen alla eli sisätiloissa. Samassa kohtaa säilyttää muutkin rattaitaan. Joo ja tiedän, ettei ole varmaan edes luvallinen paikka säilyttää mutta silti se ei oikeuta ketään pöllimään toiselle kuuluvaa tavaraa. Se on joku huumehörhö tai muuten vaan hörhö nähnyt tollarinkuvat silmissään vilkkuen siinä myyntimahdollisuuden. Taisi kyllä siinä kohtaa polokasta vähän paskaan. Rattaissa ei nimittäin toimi selkänojankallistus, joten isoa summaa ei niistä saa mutta tytölle ja hänen pojalleen rattaat olivat tärkeet.

Tässä teille foxia...klik

2 kommenttia:

  1. Minäkin laitoin eilen pyykit ulos kuivamaan ja tietysti unohdin enkä pimeellä enää lähtenyt niitä hakemaan (täällä maan korvessa on 9 aikaan tosi pimeetä). Siellä narulla ne sitten saivatkin yön aikaan lumipesun vielä.
    sikkris

    VastaaPoista
  2. hyvän kappaleen valitsit foxiksi..... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.