tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ja taas Litter Kwitter asiaa

Moneskohan osa tämä nyt sitten on. Osa 6?

Tässä tuo kapistus. Tutun kissanhiekan seassa on purua, jonka määrää lisäilen nyt lähipäivien aikana pitäen silmällä reiällisen renkaan vaihtumista. Hiekkaa ei oiken sovi sitten tiputella pyttyyn, joten asteittain totutan Oskaria purun käyttöön.Toissapäivänä näin, kun Oskari kävi renkaalla. Nätisti asetteli jalkansa valkoiselle renkaalle ( sen allahan on Litter Kwitterin valkoinen rengas ja sen sisällä punainen rengas) ja teki tarpeensa. Nyt kikkareet osuu jo aivan keskelle eli tuon sisimmän punaisen kiekon keskelle. Siinnä kohtaa on aukko seuraavassa renkaassa, jonka vaihdan ehkä ensi viikolla.

Sillon kun aloitin Oskarin opettamisen pytylle, varauduin siihen, että puruja ja hiekkaa on pitkin vessan lattiaa ( kissahan pyrkii peittämään jätökset), onhan nuo renkaan reunat niin matalat mutta olin väärässä. Kertaakaan ei ole tarvinnut sen takia vessanlattiaa harjailla, eikä imuroida. Kaikki purut ja hiekat ovat pysyneet renkaassa. Toki joku muru tarttuu aina kantapäähän mutta sitä ei lasketa.

Wc-allasta Oskari ei osaa huuhdella mutta pyyhkiä on kyllä yritellyt, koska vessapaperirulla on ollut tyhjäksi kelattuna lattialla pytyn vieressä monet kerrat. Nykysin rulla säilytetään allaskaapissa.

2 kommenttia:

  1. Vau, viisautta on kisun käydä pytyllä, kätevä tuo juttu :)

    VastaaPoista
  2. Toi kuva valistaa paljon. En osannut täysin kuvitella millanen toi on.
    Tuula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.