perjantai 27. syyskuuta 2013

Lopultakin melkein valmis

Kyllä meinas loppu usko, toivo ja rakkauskin. Tuo lanka, se on niin ärsyttävää. Kiertyy miten haluaa tai on kiertymättä. Se tekee epätasaisen neulepinnan ja sitä en voi sietää. Saas nähdä tuleeko tuota ikinä käytettyä vai päätyykö jonnekin kirpparille lahjoituksena. Yhdelle vastaavanlaiselle jakulle kävi niin.

Lanka on Novita Kaste. Aattelin, että teenpä kerrankin jotain itelleni ja vähän mukamas juhlavamman näköisestä langasta. Voi krokotiilin kyynel sentään.

Nappeja en laittanut, koska en yleensäkään pidä niitä kiinni mutta taidan laittaa pari hakasta.


Tässä sitten laaduntarkastaja muutaman viikon takaa. Kovasti on Oskari kissa jo kasvanut ja painoakin jo 2.3kg. 11 kommenttia:

 1. Kaunis jakku, minäkin olen jotain neulonut samaisesta langasta ja yhtä tympääntyneenä kuin sinä. Minä katsoinkin blogisi uutta ilmettä, kun kisulin kuva siihen ilmestyi. Onnea vaan uudesta Oskari-perheenjäsenestä.

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen on jakkusi. Haittaako ne pienet epätasaisuudet? Eipähän ole koneella tehdyn näköinen vaan aitoa käsin neulottua. Näyttää että laaduntarkastajakin hyväksyy.

  VastaaPoista
 3. Aivan upea! Että oon kade, kun itse ei hallitse mitään tuollasta, eikä riitä kärsivällisyys opetella edes :D

  VastaaPoista
 4. etköhän nyt yritä olla turhan vaatimaton , kaunishan takki on.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana laaduntarkastaja! Minä olen miettinyt myös...

  VastaaPoista
 6. Kauniilta jakkusi kuvassa näyttää.Siitä vaan käyttöön!- Suloinen kisuli.

  VastaaPoista
 7. Olipa ihanaa löytää sinun blogisi <3
  Kai nyt sentään tuota jakkua pidät kun valmiiksi asti sen olet taistellut, ihan vain sisullakin jo :) Oletko huomannut noin yleensä Novitan lankojen heikenneen laadun? Tyttäreni anoppi on siitä oikein ollut vihainenkin ja puhissut kun ei pesuun ole sukat kerinneet kun on jo kantapäässä ollut reikä. Minä muutama vuosi sitten lähetin Novitalle noottia huonolaatuisesta kerästä, sisällä oli monta pätkää vain kaksisäikeisenä Nalle lanka. Lähettivät kaksi kerää korvauksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mumma: Kyllä olen huomannut Novitan lankojen heikenneen laadun. On solmuja joissain kerissä useitakin, on säikeitä poikki yms. JA esim 7-veljestä on paljon ohkasempaa, kuin menneinä hyvinä aikoina. Mutta hinta, se sen kun nousee. Mutta pakko on vaan Novitan langoista neuloa, kun ei muutakaan näillä main justi ole tarjolla. Pitäis tilata jostain verkkokaupasta ja kun en halua enää mitään isoja lankaeriä kotona säilytellä, niin siinäpähän sitten nuoleskelen näppejäni.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.