torstai 14. maaliskuuta 2013

Licener

Käytimme kyseistä täishampoota ja yksi käsittelykerta pitäisi riittää. Ainakin tämän aamun tarkastuksessa ainuttakaan raatoa saati eläväistä ei löytynyt. Poika A:lta ajettiin pää tyystin kaljuksi ja niitä iljetyksiä eli täitä oli koko pään alueella. Muilta miespuolisilta perheenjäseniltä ajettiin nupit siiliksi.
Huhhuijaa, kyllä on pyykkikone laulanut ja edelleen toivon ensi yöksi kovaa pakkasta. Peittoja on vielä jonoksi asti pesuhuoneessa odottamassa pyykkikoneen nielaisua. Lakanoita olen saanu pari koneellista ulos kiikutettua pesun jälkeen. Saavat jäätyäkin vielä ennen kuivatusta. Nyt koneessa taas lakanoita ja seuraavaksi taas peitto...ja sitten lakanoita ja sitten tyynyjä jajajaja.... Ulkovaatteet on pakkasessa terassilla. Nekin täytyy saada pestyä ennen huomista.

Epäilempä, ettei kaikki täitartunnan saaneet pese kaikkea mikä pitäisi tai saati edes pakasta. Minä niin haluaisin päästä kerralla eroon iljetyksistä. Varmaan pesen unissanikin täipyykkiä.

Viime yönä oli vähän vilpoista, kun meillä isänän kanssa oli peittona vain pussilakana. Oli pakko keskellä yötä kaivaa vaatetta kaapista ja tunkea päälle. Loppuyö saatiin sitten nukuttua. Klo 24 asti tosin pesinkin pyykkiä ja aamuun laitoin jo koneen ajastukselle.

Ristus mikä riesa tämä onkaan. Olis käytävä poikakin työharjoittelusta. Lähen siis neuletakki päällä, kun toppatakki on ulkona odottamassa pesuvuoroaan. En kehtaa ottaa sitä riskiä, että joku täi kömpii takista hiuksiin.


Kaks putelillista tököttiä uppos meidän porukan täisiin päihin.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Sinä se et sitten saa/osaa olla laiskana.....
  Kovan homman ovat täit saaneet aikaan.Eräänlainen suursiivous. Toivottavasti ei tarvi moneen kertaan "häätää" moisia tuholaisia. Jaksamista ja kovia pakkasia:)

  VastaaPoista
 2. Ainakin teet homman kunnolla, kun sekä peset että pakastat :) Toivottavasti ei tule teille uudestaan siksi, ettei joku toinen hoida hommiaan!
  Ja ole hyvä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.