perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kai maar tää pyykin peseminen hiljenee


Tuossa oli tämän aamun lähtötilanne. Nyt sentään näkyy jo pyykkikoppakin, jota tuossa ei vielä vuoren keskeltä näy.

Paljon olen pestyjä vielä jäädyttänytkin, kiitos pakkasten ja vasta sitten kuivattanut.


Soitin terkkerille vielä kuitenkin ja kysyin täytyykö täishampoo läträtä vielä uudestaan viikon kohdalla. Täytyy kuulema. Ainakin niille, joilla oli varma tartunta. Siispä vielä on ostettava parit putelit "edullista " ainetta. Heheh...No mieluummin sen maksaa, kuin kasvattelee täitä nupissaan.

Tänään pojat koulussa. Aamulla pidin luentoa, että pipo ja kauluri on laitettava takin hihaan tunnin ajaksi ja vältettävä näplimästä toisten vaatteita. Mutta takuulla vie pojat takit ja pipot ym. ulos pakkaseen kun kotiin tulevat. Vainoharhainenko? No en, vaan realisti.

Viime yönä oli onneksi pakkasta -20 ellei enemmänkin, koska tuo lukema oli aamulla klo 7. Pari peittoa on ollu nyt sit jo kaksi vuorokautta ulkona tuulettumassa, joten niistä otan pesuun vain pussilakanat. Peitot on ns. varapeittoja mutta koska olivat ns. väärässä paikassa, varalta pakastin. Samoin kolme pehmolelua on viettäneet yöt ulkona taivasalla. Tänään kävin ne sisään ja vein saunaan. Tänään saavat vielä löylytyksen. Yritän edes jotain saada pois pesujonosta pesemättä.

4 kommenttia:

 1. on sulla ollut aikamoinen rumba...

  VastaaPoista
 2. tuo täi-pesu on kamalan rankkaa hommaa...toinen on kihomadot :( ja sairaan kalliit lääkkeet :( onneks on talvi ja pakkasta,se vähän helpottaa ;)

  VastaaPoista
 3. Toistaseks ollaan näiltä säästytty.Kamala hinta niillä shamppoilla on!! Mie ajan kaljun jos tulee minun päähän! Jaksuja!

  VastaaPoista
 4. Huh, aikamoinen homma on sinulla ollut. Palasi mieleen, kun ensimmäinen täilappu tuli koulusta. Pää alkoi kutista välittömästi, vaikkei mitään löytynytkään.
  Ai niin, sukat ovat Austermann step -langasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.