perjantai 9. marraskuuta 2012

Kyllä on joillain pipo kireellä

Ei jumalaute sentäs. Jos joku ohjetta kysyy ja siihen linkkejä sitten annetaan niin eikö joku toinen ala inisemään, että nuo on ihan minun oma tekemät , ihan oon omin pikkukätösin ne tehny... ja en tienny että niihin on ohje jossain lehdessä. Voi perse ! Onko sillä karvanvertaa väliä, jos saman näköisten ohje löytyykin jostain lehdestä vuodelta kypärä ja miekka. Ei tuo nyt ennen kuulumatonta ole, että ihmiset tekee käsitöitä kahtomalla valmiista työstä mallia ! Mutta oliko tarkoitus, saada pisteet kotiin mallin kirjoittamisesta ymmärrettävään muotoon? Menikö herne siitä nenään, että ohje olikin jo olemassa...ollut jo 40 vuotta?
( Tämä on nyt sitten varsin pelkistetty kirjoitus tapahtuneesta .)
Mutta ihan on kyllä aamen, etten enää ohjeita kellekään eti. 


Ei mulla muuta tällä kertaa.
Täydellistä päivää vaan...

5 kommenttia:

 1. .. ja suht harvoin varmaan joku keksii täysin uutta. Eli jos tohon peliin lähdettäisi, niin monelle "uudelle" mallille varmaan löytyy malli jostain... :)

  VastaaPoista
 2. Luultavaasti lähes kaikki lankojen solmimisen temput on jo tehty? Minäkin tein kansakoulun toisella luokalla sukkapuikkojen knssa pannulapun, ainakin kolmet, jos viidet sukkapuikkoparatkin siinä kului loppuun. Niin ja en sitä koko lukuvuotena saanut ihan valmiiksi, vaan joku oli sitten tehnyt ne viimeiset pari riviä, mitkä olisi minulta vienyt vielä puolivuotta. Kuulemma oli sen verran jykevää tekoa, että sen takana olisi ollut turvallista olla, vaikk ahirvikiväärillä olisi siihen ampunut....


  Mahtaako kukaan ymmärtää sitä, että inhosin yli kaiken sukkapuikoilla nyhertämistä? :O

  VastaaPoista
 3. Minua kanssa nykyään lähinnä huvittaa tämä iänikuinen keskustelu malleista, eiköhän ne kaikki mallit ole tehty useampaan kertaan. Joku keksii sitten antaa mallille nimen ja sitten alkaa tappelu siitä, saako mallia käyttää tai antaa kenties jollekin, kun on suunnittelijan tekemä vaikka pohjana on iänkaiken tehty malli.
  Terveisin
  Riitta

  VastaaPoista
 4. Ihan oot oikeassa Jantta! Olet näköjään Sinäkin muuttanut bloggerin puolelle.Minä olen elämässäni muuttanut niin paljon,että nyt päätin pysyä entisissä maisemissa,jos ei nyt sitten ole joskus aivan pakko....

  VastaaPoista
 5. Aivan, tämä on varmaankin iäisyyskysymys kuka sen mallin perimmiltään omistaa. Ravelyssä on mallit usein maksullisia ja samoja malleja on sitten Modassa ja Suuressa Käsityökerhon lehdessä ja jossain blogissakin vielä ja kaikki väittävät omakseen.
  ihan varmaa on, että jokainen silmukka on varmasti jo tehty kaikilla yhdistelmillä, jopa niissä pitsihartiahuiveissakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.