lauantai 10. marraskuuta 2012

Ei menny niin ku Strömsössä


Joskus se lähtee isännälläkin ruoan laitto vähän niin ku lapasista, ikään kuin ranneliikkeestä. Niin pläjähti kermainen kastike pitkin seiniä. Lasta oli liian retvakka tai liike liian voimakas.

No onneksi jäi jotain pannullekin ja perhe sai lihakastikke, sienikastiketta ja ristikkoperunoita. Voin kertoa, että hyvää oli ja näläkä siirty taas tuota tuonnemma.

Lähes koko päivän on satanu vettä. Oli siis hyvä päivä siivoukselle. Eto keittiö / eteinen linjaan mulla meni 1.5 tuntia aikaa. Moppasin lattiat ja sorkin senkin alusen, jossa oli muuten yllättävän paljon pölyä ... taas. Se on kyllä varmaa, että ei tule meille enää pitkäkarvaista koiraa. Voi pyhäSylvi miten paljon koirasta voikaan tulla sotkua. Joka päivä sorhaan imurin kanssa ja aina on sen näköistä, kun ei olis koskaan imuroitu saati ikinä kuunapäivänä mopattu. Tenavat oli kyllä apuna siivoamassa. Lajittelin pahvit ja lehdet. Pojista vanhin roudas ne sitten asianmukaisiin jäteastioihin. Kolme kpl Pelargonioita lähti myös kaatopaikan koristeeksi. Monta monituista huonekasvia olen jo heittäny menemään mutta vielä lähtee muutama.

Eilen otti niin kupoliin, että kiukuspäissäni pesin pesuhuoneen kloridi/mäntysuopaliuksen kera. Tulipahan puhasta. Kyllä kutis sitten kädet. Hanskat olis kyllä ollu saatavilla mutta enhän minä niitä muistanu ennen ku oli liian myöhäistä.

Tulis nyt sitä lunta jäädäkseen. Loppus paskan kantautuminen sisälle ja olis paljon valoisampaakin.


Ja näin etukäteen toivotan..

Mukavan lupsakkaa isänpäivää ( su 11.11. )kaikille sitä viettäville, sekä isille ja isoisille paljon onnea ja iloa.

3 kommenttia:

 1. Kiitoksia kiitoksia vaan toivotuksista ja luultavasti huomenna saan niitä muutaman lisää, kun noita lapsenlapsiakin on kertynyt, hmm odotas vähän ... juu 9 lastenlasta, sitä on kertnyt :)

  VastaaPoista
 2. ... ja pitkäkarvaisesta kissasta. Neulasia, kuraa, karvatolloja (niin paljon, että jos olisin kauemmin kerännyt, niin voisin tehdä joulukortteihin tontuille parran niistä)

  VastaaPoista
 3. Ootkos sinä tehny bloggeriin pohjia? Tai ajatellu ollenkaan niiden tekemistä? Minä tykkäsin sun pohjista tuolla vuodatuksen puolella. Bloggeria en osaa vielä niin käyttää, että saisin sinne vaihdettua, vaik yritin. :) Täytyy vielä opiskella.
  Kyllähän tässä kesää on ikävä, pimeys kieltämättä masentaa. Eilen ja tänään käytiin kyllä Oulun Eedenissä 1 yön reissu pulikoimassa ja virkistäytymässä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.