keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ihmetellen

Jostain syystä jaksan ihmetellä poika A:n rytmitajua. En tarkoita mitenkään kehua retostella asialla mutta pojalla on rytmit kohillaan. Hän aloitti syyskuun alussa rumputunnit. Nyt soittaa beat kompit niin neljäsosina, kuin kahdeksasosinakin. On bassoa, on hi-hat, on parit pellit soitossa mukana. Soittaa myös valssinkompin fillinä ja ilman filliä, humpankompin jne. Uusin läksy on virveliläksy joka on Duo. Joka kerta, kun tulee tiistaina soittotunnilta, tietää hän tasan tarkkaan mitä tuli läksyksi ja kuinka ne menee. Eilenkin soitti saman tien beat-kompin kahdeksasosina, vaikka ikinä ei ole sitä ennen tuntia soittanut. Kyselin huvikseni muutamia nuottimerkintöjä mitä ne mahtavat tarkoittaa. Vastaukset tuli kuin apteekin hyllyltä. Mutta kysyppä koululäksyjä niin johan saa vastausta odotella.
Yleensä uusien soittoläksyjen  tiimoilta lasken pojalle muutaman kerran tahdit ääneen. Epätasaisuudet poika huomaa kyllä ite(kin) ja tekee toistoja ihan hyvin epätasaisuuden yllättäessä. Joskus käsken ottamaan uudestaan.
Nyt totuttelee korvatulppien käyttöön. Ne on pojasta epämiellyttävät ja hankalat mutta niihin on vaan totuttava.

Hullu rumpali. Mm. tätä poika A tiiraa :) klikkaamalla aukeaa.

Opettaja vilautti jopa semmosta, että pojalla saattaa olla absoluuttinen sävelkorva. Se olis jo hurjaa :) Tosin ei mahdotonta. ;)

Täräytänpä tähän loppuun vielä ison kiitoksen.
Blogiani on luettu kaiken kaikkiaan yli 17 000 kertaa.
Kiitos kaikille kävijöille !
3 kommenttia:

 1. Hyvä "soppa" on sitten pahnanpohjimmaisesta tullut sekoituksella puolet äitiä....puolet isää.....hyvä hyvä A!

  VastaaPoista
 2. No mutta hienoa! Saatte oman bändin jäsenen talouteen nyt vain ahkerasti harjoittelemaan ja tiedä mistä itsensä löytää rumpuja soittelemasta isona! :-)
  ihanat sivut sinulla taas käytössä!
  teetkö muuten sivu pohjia tänne bloggeriinkin? voiko niitä tehä... tyhmiä taas kyselen sorry!

  VastaaPoista
 3. Hienoa jos on noin hyvin soittopuoli h.a:lla toivottavasti sitten riittää innnostusta myös koulutehtäviin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.