tiistai 4. syyskuuta 2012

Päivänä muutamana

Tuntuipas oudolta, kun hiekkalaatikko koki purkutuomion. Meillä ei enää ole ns. hiekkalaatikkoikäisiä lapsia, joten alkoi hiekka heinittymään.

Hiekkalaatikko ei ollut rikki. Tuossa kohtaa on vaan jo etulaudat poistettu.

Vielä oudommalta tuntui, kun jo aikasemmin kesällä isäntä purki lastenkeinut. Semmosen putkirunkoisen kaupasta ostetun keinusysteemin, jota on joka toisessa lapsiperheen pihapiirissä. Keinu oli vanha. Ostettu muistaakseni v. 1996 ja siitä asti töröttänyt kasattuna aina siellä missä ollaan asuttu, paria väliaikaisasuntoa lukuunottamatta eli kaikkiaan kolmessa paikassa. Nyt on keinu varastossa. Kasataanko sitä enää koskaan, vai meneekö jossain vaiheessa esim kaatopaikalle, sen aika näyttää. Minä koen aina jonkin asteista luopumisen tuskaa, kun jostain "aikakaudesta" tulee entinen.

4 kommenttia:

 1. Ilmoita jollain FB:n kirpparilla se keinu. Täällä tuntuu menevän (ainakin jos hinta on sopuisa) sitten siitä saisikin jotain.
  Meillä tuo lastentavarooiden haaliminen vasta alkaa :D
  Ja teille tulee sitten aika, kun taas tarvitaan hiekkalaatikkoa, kun lapsenlapset käyvät teillä :D

  VastaaPoista
 2. Minulle myös jonkin tietyn aikakauden päättyminen tuntuu pahalta, vaikka tilalle saattaa saada jotain yhtä hyvää.

  VastaaPoista
 3. Hui,en uskalla ees aatella sitä aikaa...:(

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista. - Pitkän blogipäivitystauon (vuodatuksen onnettomuuden takia) aikana olen vain hiljakseen lueskellut toisten blogeja,mutta kun kommenttien lähettely tuotti ongelmia,jätin senkin yrityksen.Nyt kaikki toimii taas. - Meillä eletään nyt aikaa,jolloin lastenlapset ovat kasvaneet "ulos" vauva- ja leikki-iästä,kaikki kahdeksan.Juuri poistimme kaikki niihin kausiin kuuluvat lelut ym. ja ns. lastenhuoneemme sai uutta ilmettä ja sellaista ,mikä kiinnostaa varhaisnuoria ja nuoria.Luopumista se on aina tämä elämä.Toisaalta taas on jotain uutta alkamassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.