sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ei vieläkään kattomateriaalia

Kaksi viikkoa on kulunut mutta tilattuja Mdf-paneeleita ei kuulu, eikä kyllä näykkään. Huomenna maanantaina on vissiin soitettava ja kysyttävä niiden perään. Nopeammin olis tainnu saada ne kotiin asti, kun olis kävässy naapurikaupungista ostamassa. Eihän tässä mikään kiire tietysti ole mutta ärsyttää keskeneräinen olohuone. Ei siellä ees huvita olla, kun kaikki on puolitiessään.

Poika A sai niin helpon rumpuläksyn, että ei tosikaan. :) Tosin opettaja mainitsi jo heti ekalla tunnilla viime tiistaina, että kohta saa sitten settiläksyjä. Ymmärsin niin, että hoksas pojalla olevan rytmin verissä.

Väinö-kani muutti sisätiloihin. Murjotti ryökäle mulle ensimmäiset tunnit. Oli ilmeisesti mukavampaa ulkohäkissä, jossa sai nautiskella auringonsäteistä penkin päällä istuskellen, jyrsiä risuja mielin määrin, nukkua vaikka heinäkasassa jos siltä tuntui. Nyt on elo paljon rajoitetumpaa.

Pihlaja teki paljon marjoja lintujen iloksi. Kovan tuulen myötä osa tertuista on tipahdellut jo maahankin.


Maanantaina alkaa taas lavatanssikurssi. Ihan into pinkeenä sitä jo on odotettukin.

1 kommentti:

  1. Sen uskon, että kovertaa, kun ei jotain saa valmiiksi ajallaan, vaan joutuu jotain tarviketta odottelemaan. Onnea poikasi musa opiskeluun, siellä pijan rummut kummasti pärisee, kun setit alkaa. Tuliko jalat kipeeksi tanssikurssilla?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.