sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Mariannekakku

Mariannekakku

200 g
voita tai margariinia
 
2½ dl
sokeria
 
3 kpl
kanamunia
 
1 dl
kermaviiliä
 
1 tl
leivinjauhetta
 
2 tl
vaniljasokeria
 
4 dl
vehnäjauhoja
 
2 rkl
kaakaojauhetta
 
1½ dl
marianne crush-rouhetta


Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten. Lisää myös kermaviili ja mariannerouhe ja sekoita taikina tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinan joukkoon. Kaada voideltuun rengasvuokaan ja paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.[br][br]Kuvan kakun päälle sulatin maitosuklaata ja ripottelin mariannerouhetta.
Ohje on suora kopio Kotikokkisivuilta

Kuvaa on turha laittaa. Kakku on jo lähes syöty ;)

1 kommentti:

  1. Ja varmaan hyvää oli, laitanpa ohjeen talteen, jos vaikka tulisi joskus tehtyä, vaikuttaa helpolle, että saattasin minäkin sen osata.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.