tiistai 5. kesäkuuta 2012

Verta purkitettu

No jos nyt ei sentään ihan purkitettu niin otettu kyllä. Poika A käytettiin tänään verikokeissa. Pitkä oli koelista mutta vain yksi putki tarvittiin. Ens vk torstaina 14 pv on sitten lastenlääkärille aika iltapäivällä.

Huomenna on jotain menoa ja meininkiä tiedossa...ehkä. Torstaina on sitten poika A:lla hammaskirurgilla käynti. Hän tarkastaa purukaluston ja antaa ohjeet oikovalle hammaslääkärille. Pojan etuhampaiden väli kun on niin iso, että kärpänen mahtuu välistä lentämään. Yhden maitoposkihampaan nykäsivät viime viikolla pois tieltä. Oli reikänen hammas, joten mitä sitä enää uudestaan paikkaamaan, kun kertaalleen oli jo paikattu. A:lla on ongelmana maitohampaiden osalta ahtaus mutta sitä mukaa kun maitohampaita lähtee, tulee pysyvät hampaat niin haralleen, kuin vain voi olla. Reikiä tulee maitohampaisiin nopeammin, kuin sieniä sateella. Ei kertakaikkisesti mahu harja mihinkään väliin, joten senhän tietää miten käy. Toviottavasti pysyvistä tulee niin hyvät välit omaavat, ettei reikiintymistä tapahdu ainakaan alvariinsa.

---------------------

Alppikärhö kukkii jo ihan muutaman kukinnon verran:Tämä monivuotinen orvokki on kans ihan mahoton. Alottaa kukinnan jo lumien aikaan ja jatkaa vielä joulukuussakin:


Väri Alppikärhöllä ja tällä orvokilla on jotakuinkin sama.

5 kommenttia:

 1. Lämpöiset onnittelut poika E:lle, tänään tulee täys kymppi täyteen.Onnea myös tietysti äitille ja iskälle.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo orvokki. Mistä moisen olet hankkinut ja mikä se on kauppanimeltään? Tahtoisin sellaisen myös. Upeaksi on kärhökin kasvanut, itselläni vasta pikkuruinen alku ja pari asuu vielä purkissa kun en ole jaksanut istuttaa niitä.
  Oletko itse tehnyt tähän tuon taustan? On upea sekin.
  Pitäisikö itsekin alkaa taas bloggaamaan, mutta varmaan minäkin sitten muutan vuodatuksesta tänne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulla: Ei mitään tietoa mitä laatua tuo Orvokki on. Leviää kyllä ku rutto :)
   Sivupohjaa en ole ite tehny. En oo vielä jaksanu perehtyä niin paljon tämän Bloggerin saloihin.

   Poista
 3. Valtavan kaunis väri noissa kummassakin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.