keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ei pääse laudoittamaan


Ulko-oven kohilla räystään alla on Västäräkin pesä. Näin sen puuhaavan pesää heti, kun laudoitus oli avattu. Nyt odotellaan, että tuo juuri kuoriutunut poikanen kasvaa ja lähtee pesästä. Kuvan otin etenpää käsivaralla etten hönkinyt pesään, enkä kyllä edes nähnyt sitä ennen kuin kuvasta.

Yhden munan emo on tiputtanut. Se roikuu kikkareen varassa tuossa laudassa. Ja uskomatonta mutta totta, siinnä on myös Netan karvoja.


------------------

Kiitos Päivi ja Ellu onnitteluista :) Poika E täyttää 11 vuotta. Ikimuistoinen vuosipäivä, kun Venus planeetan ylilento sattui samalle päivälle. Sitä ei ihan joka vuosi tapahdukaan. Tänään on myös meidän 12v. kihlajaispäivä. Poika syntyi siis kihlajaispäivänämme. Kohta on sitten hääpäivä...heinäkuussa. Mihin nää vuodet menee ?


1 kommentti:

  1. miekin löysin pihaltamme linnun munan toki mie epäilen et se ois voinu olla kyyhkyn! oli kyyhkyt tuossa iltaisin rupattelemassa ja veikkaan vahvasti et oli niitten...oli kuoriutunu onneksi heti jo ajattelin niin kauniin linnun pesän jos varis on ryöstäny nylen sen! :-D

    Hyvää kesänjatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.