perjantai 1. kesäkuuta 2012

Helmikuinen kummittelee vieläkin

Poika A oli helmikuussa kaksi viikkoa kipeänä. Syytä ei oikeastaan löytynyt. Verikokeissa on ravattu ja se ravi jatkuu. 
Koska viimeksi oli Lymfosyytit koholla ( nouseet edellisestä kokeesta ) , laittoi lääkäri konsultaatiopyynnön lastenlääkärille. Tänään hoitaja soitti, että A:lle tulee ens viikolla kirje, jossa on vastaanottoaika kesäkuun toiselle viikolle, eli 14.6. Siispä tulevalla viikolla, heti alkuviikosta, on käytettävä taas verikokeissa. Nyt kokeita ei oteta oman kaupungin tk:ssa vaan on mentävä naapurikaupungin sairaalan laboratorioon. Matka ei sinne ole pitkä. Reilut 20 km. Ravinnotta ei tarvii olla, joten voi mennä iltapäivälläkin piipahtamaan.

Eipä justi naurata tällä hetkellä. Kutistuneilla sairaanhoitajan aivoillani mietin liikaa. Ei pitäisi, ei, mutta minkäs teen.

Tosin kun viimeksi verikokeet otettiin (vapun jälkeisellä viikolla ) oli A justi ollut kuumeessa, johon ei mitään sen kummempaa liittynyt minkä nyt yskää. Lymfosyyttiarvo voi siis olla senkin tiimoilta koholla. Arvo oli muistaakseni päälle 60.

Mitään "oireita" en ole A:ssa huomannut. Ruoka maistuu erittäin hyvin. Poika syö suorastaan, kuin hevonen. Ei ole ylimääräistä väsymystä, ei selittämättömiä mustelmia, ei huonovointisuutta.

Hyvähän se on että tutkitaan mutta kyllä se pistää kylmiäväreitä menemään pitkin selkäpiitä.


3 kommenttia:

  1. Voimia runsaasti kaiken keskelle!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti ei mitään vakavaa ole.Voimia teille. Kaikkea hyvää pojalle kesäloman alkaessa.

    VastaaPoista
  3. :=(((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.