tiistai 10. huhtikuuta 2012

44

Siitä on nyt yli 44 vuotta, kun synnyin. Kääretortun tekasin syntymäpäivänäni ( joka siis oli ja meni jo ) ja hyvin uppos kotijoukoille. Tosin kukaan tenavista ei tuota ees tajunnu. Sanoin tekeväni pääsiäisen kunniaksi kakkua tai kääretorttua. Vasta sitten, kun yksikseni alakerrassa keittiössä hörpin kahvia kera tortun, poika E kysyi mitä hyräilen. Laulelin itekseni " Hämi möö tei tuu mii..." Poika E lauloi nuilla sanoilla pienenä :) Synttäriaamuna heräsin kännykän piippaukseen, kun äiti laittoi onnitteluviestin. Sen jälkeen tuli siskolta ja siinäpä ne sitten olikin.  Kaksi onnittelua tuli fb:n kautta. Siellä ei näy päivämäärä. En halua sen näkyvän. En kehtaa näillä numeroilla enää meteliä pitää eto päivästä. Vuosi tuli lisää ja se siitä. Sehän tietää vain sitä, että olen jälleen vuoden lähempänä lähtölaskentaa, vai liekkö jo alkanut. Mistäs sitä tietää. Niin, onneksi ei tiedäkään. Ehkä sitten teen iiiison kakun, kun  / jos täytän 50 vuonna 2018. Onhan se sentään puolivuosisataa.

Hoyat ovat alkaneet kukkimaan urakalla yksi toisensa jälkeen.

Hoya Lacunosa


Hoya Carnosa


Hoya DS-70


Soilikeista on menny talven aikana monta ja monituista. Eniten kaipaan tällä hetkellä "Tattoo" Soilikkia. Sekin on kokonut kuoleman :(

Katon osalta homma on edennyt ja mies kera vanhimman poikamme on saanut revittyä muoveja pois. Yksi muovi on jumissa. Se pitää kuulema jollain koukulla saada kiskottua alas räystään alustasta päin.


Näin siis hajoitettiin räystään alusia, että sai jyrkän osuuden muovit kiskottua alas. On siis seuraavaksi tiedossa uudelleen laudoitusta ja maalausta.
Sikamainen homma.
8 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttäri onnitteluni sulle.Kauniita kukkia, jotka kukkii, mulla ei olekaan kuin muutama viherkasvi.Hieno homma, et muovit saatu pois.Hyvää viikon jatkoa kaikille.

  VastaaPoista
 2. Onnittelu-halaukset:)En minäkään fb.ssä halua syntymäpäivääni julkistaa...Meillä on niin lähekkäin juhlat,perässä tullaan;)

  VastaaPoista
 3. Niinhän se käy, kun vuosia aina vaan tulee lisää, ettei niitä enää monikaan muista onnitella, jotkut "ottavat osaa". Kyllä sitä vaan (salaa) toivoisi jonkun muistavan ja ihanalta tuntuukin, kun joku muistaa. Aina ei oikein itsekään muista vuosien määrää ja hyvä niin!
  Joka tapauksessa onnittelut Sinulle!
  Tuo kukka on suomeksi ilmeisesti posliinikukka? Upeita!

  VastaaPoista
 4. Syntymäpäivän johdosta sydämelliset onnitteluni.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.