perjantai 13. huhtikuuta 2012

Neulomista


Pusero Rose Mohairista. Väri on oikeasti syklaami, eikä tuommonen joulun punainen. Kotia puserolle ei ollut tiedossa mutta äkkiäpä se löytyi.

Aikani kuluksi tein nyt kolme puuvillapipoa vauvoille. Sairaala, jonka nimeä en nyt muista, kaipaa pipoja, jotka voi antaa sitten vauvan mukaan kotiutusvaiheessa. Heillä ei ole enää talon puolesta pipot käytössä, kun peseminen tulee kuulema niin kalliiksi. Apua huhuilivat siis neulojilta.


Kokoa mittailin Baby Born :n päästä :) Eli vähän kun tein Born:n päätä isommaksi, niin pitäisi olla aika hyvä koko.

Akvaariossa tapahtuu. Sinileukakirjoahvenilla on pesue vahdittavanaan. Tässä koiras kutuvärissään. Tuli minua häätämään lasin luota pois.


Ja tässä pienokaisia muutama:


Kova työ on vanhemmilla katraan vahtimisessa. Parvesta eksynyt poikanen käydään nappaamaassa kiireesti suuhun ja sylkästään takaisin parveen. Yöksi poikaset vietiin Jaavansaniaisen suojiin ja aamun tullen tulivat taas tuohon kivelle "ulkoilemaan". Hauskoja seurata.

Netalla on ollut nyt isoja ongelmia takajalkojensa kanssa. Alkuviikosta vasen takanen ei ottanut päälleen ja Netta nosti sen tyystin ylös. Soitin eläinlääkärille ja varmistin aspiriinin annostuksen. Nyt menee tämä viikko Aspiriinia ja siitä on ollut apua. Nyt vanhus kävelee jo kaikkia jalkoja käyttäen. Toki huomaa, että takaset eivät ole kunnossa. Ei auta kuin seurailla tilannetta ja vaihtaa sitten Ketorin lääkkeelle, jos tarvis vaatii.


Bobi huomasi, että joku menee tien toisella puolen:


Bobilla riittää virtaa. Tosin tänään, kun sataa vettä, hän on sitä mieltä ettei ulos mennä.

3 kommenttia:

 1. hassua,ei luulis pikkuisten hattujen paljo tilaa vievän muun pyykin keskellä:)meinaan sairaalassa...
  upea tuo neule,en ossais moista väkertää!

  VastaaPoista
 2. Vau,mikä neule,ihana♥,hienot pienokaisten hatut,kyllä kelepoo:))

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis paita, ei ihme että löysi heti kodin.

  Toivottavasti sinileuat saavat poikueen kasvatettua eivätkä pienet joudu kenenkään ruoaksi. Kirjoahventen poikastenhoitoa on kiva seurata.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.