keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kyllä ärsyttää


Mies ja pojista vanhin otti eilen villojen päältä ylimääräistä pois. Kuvassa vain murto-osa. Muovikassissa on vanhan mineriittikaton palasia. Nekin on kattoremontin tehneen kattofirman ukot jättäny koristamaan villojen päällystä. Nuo muovit on rakennusvirhe vuodelta 1976 mutta kattoremontin tehneen firman olis ne pitäny ottaa pois, kun heiltä kerta remontti tilattiin ja iso summa maksettiin. Eivät perhanat ottaneet.

Meillä on tosi jyrkkäkattonen talo. Muovit on siis myös jyrkällä osuudella villojen päällä. Mitenkäs sieltä sitten saat ne pois? Kysyn vaan. Pahimmassa tapauksessa katto on nyt sitten kuitenkin avattava mieli saada veden valuminen sisälle loppumaan. Eli kun sisältä päin lähetään ulkokattoa kohti, tulee ensin tervapaperi, sitten villa ja sitten muovi !! Siis haloo ! Muovi uloimpana. No sehän on selevää kun pässin liha, että siihen lämpö tiivistyy höyryksi ja vedeksi ja tulee lopulta huoneen sisäkatosta läpi. Voi elämä. Mikä saakelin älynväläys lie ollu koko muovi. Ei siihen aikaan yleensä muovia edes käytetty. Lieneekö tullu ajatusvirhe, kun ovat kuulema tehneet tämän talon mahollisimman hyvin. Varmaan sottailleet, että eipähän lämpö karkaa. Joo-o.

Rakennustarkastaja kävi kans eilen ja sanoi, että kattofirma on tuosta vastuussa.

Sitten uutisiin :
Viime yönä klo 02.02 ja klo 02.27 minusta tuli jo toisten tuplien täti. Tällä kertaa rinsessa ja rinssi putkahti maailmaan. Onnittelut veljelleni vaimoineen, pitkää pinnaa ja voimia.

3 kommenttia:

 1. Johan on kattoropleemaa kerrakseen. Onneksi nyt kuiten selvis mikä vuotaa...Kova homma vaan ne muovit jälkikäteen poistaa.
  Oikeen paljon onnea kaksosvauvoista kaikille ja tieten tätille tuplasti.Täällä täys hanget vielä.
  hyvää ja munarikasta pääsiäistä teille kaikille.

  VastaaPoista
 2. Aika moka kattofirmalta, toivottavasti saatte kokonaan vastuuseen!

  Onnea tädille!

  VastaaPoista
 3. tosi kurjaa tommonen!huonoa mainosta ainaki katto-firmalle ku tekee työnsä noin huonosti:(
  Onnittelut tupla-tädille:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.