maanantai 27. helmikuuta 2012

Ja taas mennään

Verikoereissu takana. Poika A oli taas tosi reipas. Ei mitään ongelmaa kokeiden otossa. Aika päivystykseen klo 15.30, jolloin saadaan vastaukset ja tiedäppä sitten mitä on edessä. Vaikka juo kyllä hyvin, niin olis jo aika tiputella jotain vettä väkevämpää, vaikka sitten suonen kautta. Illalla A söi muutaman puraisun verran banaania - lähes pakotettuna. Yöllä ei ripuloinut, eikä vielä tälle aamullekaan ole toimitusta suorittanut. Toivottavasti ei suoritakaan. Mahakipuja ei ole. Opettajalle laitoin taas sähköpostia. Tietää missä mennää, eikä odottele poikaa vielä tänään kouluun. Kyllä tässä pitää alkaa jo pikkuhiljaa laittaa kätensä kyynärpäitä myöten ristiin, että veriarvot olis nyt hyvät ja ripulointikin asettuisi. Alkaisi ehkä ruokakin maistumaan.

Aamulla klo 6 tuli tytär herättelemään. Nyt on silläkin mahakuralla.

Mulla on jälellä enää - onneksi - vain räkätauti. Nenä alkaa olla nahkaton ja loistaa, kuin paloauto. Vain taitaapi olla murheista pienin.

3 kommenttia:

  1. Hei! Jospa teillä on Norovirus mahatautia aiheuttamassa, sehän olisi ehkä harmittomin verrattuna vakavimpiin vaihtoehtoihin! Laitan peukut pystyyn. Toipumista teille!

    VastaaPoista
  2. Katso antamani tunnustus blogillesi:
    http://sivustaseuraava.blogspot.com/2012/03/sain-tunnustuksen-kasityolaisen-kotona.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.