sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vielä hereillä

Kekkulehan vielä hereillä ( klo 22.03) vaikka varsin hyvin tiijän, että aamulla on aikanen herätys.
Poika A. on taas paskakuralla. :/ Pari kertaa on tänään rulauttanut. En ymmärrä. Syöny ei oo kuin muutamia lusikallisia puoleentoista viikkoon. Juo kyllä edelleen hyvin. Tänään sentään kuume on laskenut 37 asteen lukemiin. Aamulla verikokeisiin. Kyllä mää vaan sanon, että ihme on jos ei oo keliakiakin taustalla. A ei siis lähe kouluun vielä huomenna. Jos tiistaina sitten pääsis vaikka. Liikuntatuntiin osallistumisen aion kyllä kieltää tältä viikolta. Poika on luuta ja nahkaa, eikä todellakaan missään hyvässä kunnossa. Tietäähän tuon. Pitkä sairastelu - toivottavasti taakse jäämässä. Huomenna kyllä kysyn lääkäriltä, että mitä ravintolisiä voin apteekista ostaa. Kuihtuu koko poika olemattomiin. A täyttää kesällä 9v ja puntari näyttää enää 21kg ! Useita kiloja on hävinnyt.

Itelläni kuume myös laskenut. Toinen poskiontelo on paineen alaisessa tilassa. Se on mulle aika normaalia, kun on huomattavasti ahtaamat röörit toisella puolen. Onneksi sentään limaa tulee niin nenästä kuin nielunkin kautta.

Kiitos Teille kaikille, jotka jaksatte vielä kommenttiakin laittaa.

2 kommenttia:

  1. Voi sinua, pikaista paranemista.

    Toivotaan että pojan asiat selviävät. Meidänkin vanhempi poika kävi verikokeissa epämääräisten vatsavaivojen vuoksi ja odottelen tuloksia. Hänen tilanteensa ei kyllä ole noin paha kuin teillä.

    VastaaPoista
  2. Voimia ja jaksamista!Sairastelu on niin kuluttavaa,ja vielä,jos se kestää pitkään,perheenjäseneltä toiselle..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.