tiistai 28. helmikuuta 2012

Parempi päivä tää

Poika A:n veriarvot oli jo paremmat. Matalalla vieläkin se trombosyytti mutta nousussa hyvää vauhtia. Ens maanantaina vielä kontrolli. Tämän päivää lääkäri suositteli pojan pysymään vielä kotona. A:lle se oli paras uutinen :) Opettajan kanssa on sovittu, että A saa olla välitunnit sisällä ainakin keskiviikkona, koska yleiskunto on niin huono ja välituntikin voi käydä liian rankaksi. Eilen poika söi jo jopa ruokaakin. Spakettia ja jauhelihakastiketta meni reilun desilitran verran ja lisäksi pari palaa leipää päivän aikana ja 3 nakkiakin. Siitä tuli hyvä mieli minulle ja ehkä hyvä olo pojallekin. Mahalaukku sillä kyllä on kutistunu. Ei jaksa kerralla paljon mutta jos vaikka vähän ja usein.
Pirteähän A on. Minkä nyt välillä ottaa päivätirsat. Kalpea, kuin kalkkilaivan kapteeni. Laihtunu niin paljon, että luut konkottaa. Mutta suunta on ylös päin.

Mulla itellä räkätauti jatkuu. Alkaa jo keuhkot tuntua kipeiltä jatkuvasta turistelusta. Kyllä huomasin, etten ihan kunnossa ole. Oli pakko käydä pukkaamassa parikymmentä kolallista lunta, että sain tytön autoa ( toi korjattavaksi ) siirrettyä. Väitin jo kuolevani siihen urakkaan. :D Otti niin hengityksen päälle ja rintakehään alko koskemaan. Mutta sisulla, perskeles.


Tätilleni oon tehny kauluria neulomalla. No virhe sieltä sitten löyty. Kuumehöyryissäni en vissiin pysyny ihan kartalla. Vain kun otin langanpäästä ja vetelin hetken, tuli virhe lopulta korjattua.

4 kommenttia:

 1. kuitenkaan ei mitään vakavempaa tainnut ollakaan..Hissukseen hyvä tulee!
  Otahan iteki rauhallisesti,jälkitautien kanssa ei leikkimistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ka myöhästä on ku paskat on jo housuissa :) NYt mulla on sitten taas kuume. 37.7. Ihteenipä tuota saan kiitellä.

   Poista
 2. Ehtoota! Pikaista paranemista sulle ja poika A:lle että alkaa syömään ni voimistuu.

  VastaaPoista
 3. Kyseltävä tätäkautta....joko se kuume on hellittännä ja taati lähtennä....???
  Meillä aarinko lojottaa paistoo ihan tääveltä terältä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.