sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Litter kwitter osa 9

Nyt alkaa olla siinä mallissa, että pian siirrytään suurimpaa reikämalliin renkaiden osalta. Ensin oli siis umpinainen läkkärä pytyn päällä, siten siirryttiin reiälliseen malliin ja vielä on yks rengas jossa hiukan enää reunoja ja reikä siten lähes samaa kokoa, kuin normaalistikin vessanpytyssä on.

Välillä oli pientä ongelmaa isompien tarpeiden yllättäessä. Oskari meinas, että paskominen sujuu huomattavasti paremmin, vaikka kaadettuun roskaämpäriin, kuin pytylle. Väitin tietysti vastaan. Ratkaisin tilanteen sillä, että laitoin kikkareen renkaalle purujen sekaan ja niinpä meni kissalle kaaliin, että siihen se on tehtävä. Nyt sihtaa kikkareensa reunaan eli puruihin, eikä keskelle... jotta menis varsinaisesti pyttyyn ja sen takia jatketaan vielä hetken aikaa, ennen kuin vaihtuu vihonviimeinen harjoittelurengas käyttöön. Aikaa tämä vie mutta lienee sen arvoista. Hiekkalaatikkoa ei ole ollut enää aikoihin käytössä.

Päivisin Oskari on ollut muutaman tunnin ulkohäkissä. Se on siis Väinö-kanin kesäasunto mökkeineen päivineen. Oskari odottaa ovella ulos pääsyä. Muutaman kerran on luikahtanut ovesta ulos mutta onneksi olen saanut kiinni. En uskalla vapaaksi päästää, kun on vilkas tie aivan ojan toisella puolen. Jäis kumminkin auton alle heti kättelyssä.

Aurinkoita päivää kaikille.

1 kommentti:

  1. Kävin lukemassa/kurkkimassa useampaankin kertaan, mutta en jättänyt kommentteja vain ja ainoastaan siitä syystä -et ole sinäkään jättänyt jälkiäsi minun blogiini piiiitkään piiiiiiitkäään aikaan :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.