maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kevät ?

Kyllä se ilmeisesti on, koska meille ilmaantui tikkataulu. Ihan ruoteessa en ole talven jäljiltä, kun sentään osuin tauluun. 39 pistettä. Vielä on siis matkaa viime kesän parhaaseen tulokseen ( 42 ) mutta ehkä se taas tulee harjoittelun tuloksena.
Edit: klo 13.50 viimekesän parastulos meni rikki. Nyt 43. Arvatkaapa ottaako isäntää päähän?! Lällälläää...

Tänään kuntosalille. 100kg jalkaprässiin ja reidet ovat tyytyväiset.

Eilen sulateltiin suklaata V2:lla ( Viihteen valtatie ). Hurma oli entisessä vedossaan ja Neljänsuora... No se on suora. Makunsa kullakin. Ihmistä oli kuin pipoa ! Tanssiminen oli suorastaan hankalaa. Parit foksit saatiin kuitenkin vedettyä vauhdilla mutta hidas valssi oli yhtä jarruttamista ja junnaamista. Seassa oli niitäkin, joilla ei oikein suuntavaisto tuntunut pelaavan. Tulivat vastavirtaan. Se on perseestä ! Kiertosuuntahan lavoilla on vastapäivään ja jotkut eivät tunnu sitä hoksaavan. Se hankaloittaa tanssimista tosi paljon. Toki siellä tehdään neljännesosakäännöstä ja vaikka mitä mutta sillon on valittava semmonen kolonen, ettei jää tukoksi toisten eteen.

Vielä olis Hurma kerran tälle keväälle kyseisellä tanssipaikalla. Ehkäpä se on mentävä. Sitten alkaa kesälavat toimimaan. Onneksi on hyvät tanssikengät ;)


1 kommentti:

  1. :) Tanssiminen oisi kivaa - kun sen vaan osaisi.
    Tuula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.