keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Huomenta

Onpahan mennyt näköjään kuukausi edellisestä postauksestani. Aika menee kuin siivillä.

Hammaslääkärissäkin olen taas kertaalleen käynyt. Juurihoitoa... Nyt hammas on jo täytetty mutta vielä on väliaikainen paikka. Lopullinen laitetaan 14.1.
Särky tuli viimeisimmän hoidon jälkeen ihan puskista ja kuin salama kirkkaalta taivaalta. Vajaan tunnin sain kärvistellä, että Buranat alkoivat vaikuttaa. Koko sen viikon hammas oli ikään kuin ylimääräinen kapistus suussani. Lopulta sentään tokeni.

Neulonut olen kuin pieni eläin mutta niin perushuttua, etten taida kuvia tänne laitella. Joulun jälkeen...ehkä, jos sittenkään.

1. - 3. 1 olen lomalla. Siis L O M A L L A. Mitä se sitten ikinä tarkoittaneekaan. Väsymystä on niin, ettei tolpillaan enää jaksaisi olla.

Vähäiset Jouluvalmistelut ovat aika hyvällä mallilla. Aloitin ne perinteitäni kunnioittaen vasta 14.12. Pulla, sämpylät ja kuivakakut, joita tein peräti kaksi...kuten ennenkin. Tänään on piparien vuoro. E ja A hoitanevat niiden leipomisen. Minulle jää vain taikinanteko ja paistaminen. To ja pe on sitten karjalanpiirakkapäiviä. Niitä teen kahtena päivänä. Pienessä uunissa on niin hidasta paistaa, joten pakko jakaa kahdelle päivälle.

Tyttö J tulee sunnuntaina ja avokkinsa sitten torstaina. Tyttö on onneksi apuna siivouksessa. Yksin menis ikä ja terveys... ainakin se terveys.

Mitään Jouluhysteriaa ei siis tässä talossa ole, eikä tule.

Stressitöntä Joulua kaikille !

2 kommenttia:

  1. Heips! Tulin toivottelemaan Iloista Joulumieltä ja parempaa uutta vuotta teille sinne etelään. Mulla on kanssa vastustellut viimeisen kuukauden aikana. Flunssaa ja keuhkoputkentulehdus lopuksi. Sitten sarja yskinnästä kylkiluun murtuma ja eikä siinä vielä kaikki menetin ylhäältä poskihampaanikin. En suostunut juurihoitoon, niin poistohan se seurasi.Joulua en ole ressannut pätkääkään. Toivottavasti uusi vuosi tuo onnenhippuja tullessaan.Vietähän lokoisa loma vuoden vaihteessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.