tiistai 17. kesäkuuta 2014

Mieletän myräkkä

Kuului vain ratinaa ja pauketta. Ryntäsin kahtomaan ikkunasta ulos pojan huutaessa: " Äiti, puu kaatu...!"

Siinä meni päärynäpuu, kuin tulitikku.

Kuvat suurenevat klikkaamalla.


Kaatua nasahti just leikatun hortensiapensaan takapuolelle. Ei ihan yllä Väinö-kanin häkkiin. Kani selvisi säikähdyksellä. Mansikkamaa -pieni sellainen - jäi kyllä puun alle.


Isäntä tuumaili jo pari viikkoa sitten, että pitäis tuo päärynäpuu kaataa. En antanut, kun linnut istuksi siinä talvella mutustamassa siemeniä. Lintulauta kun on viereisen kannon nokassa talvisin. No, nyt ei tarvinnyt ite kaataa. Taidan ottaa liskolle muutaman paksuhkon oksan terraarioon ;) Yläoksat näyttävät nimittäin terveiltä ja hyväkuntoisilta.

Mikähän kaatuu seuraavana. Takapusikossa on paljon -enemmän ja vähemmän lahoja puita. Toivottavasti tuo pylväshaapa ei kaadu ainakaan taloon päin, jos on kaatukseen. On nimittäin niin korkea, että tulee ikkunasta sisään.Edit: 1,5 tuntia meni puuta pieniessä ja siirtäessä oksat ja rungon pätkät pisteestä A pisteeseen B odottamaan kuljettamista risukaatopaikalle.

5 kommenttia:

 1. Voi, voi kuinka kävi. Tääläkin se riepottaa niin "ettei tupakit suus pysy", tosin en kyllä tupakkiakaan suuhuni pistäisi, se on vain sellainen sanonta☺
  Toivottavasti ei kaadu lisää puita.

  VastaaPoista
 2. huh huh,onneks ei kuitenkaa käyny pahemmin ...

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo luonnonvoimat ovat arvaamattomia. Minulla meni suihkulähteen ympäriltä saniainen, joka ainoa sulka poikki. Satoi nimittäin rakeita ja räntää. Lumi oli aamulla maassa, kun heräsin. Hyvää vähälumista kesää sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 4. Eilen Spede pelkäsi kotipihassa, eikä päästänyt minua silmistään. Kun ihmettelin että mikä on, niin sanoi että pelkää puun kaatuvan päälle.

  VastaaPoista
 5. No voi hyvänen aika,, myrsky tekee tuhojaan,,

  Hyvää Juhanusta! tv. Paula

  http://kallioaho.vuodatus.net/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.