perjantai 14. maaliskuuta 2014

Näperrystä


Peitosta jäi nyttösen verran lankaa, joten tein pikkusukat. Ja jäipä sitä lankaa vieläkin, joten teen tumput.

Ulkona paistaa aurinko mutta tuuli ei ole kovin mukava kaveri. Aika vilpoiselta tuntui, vaikka lämpööasteita on kuitenkin päälle viisi.

Meillä oli talven ajan ajopelinä Corolla. Se lähti maailmalle maanantai-iltana ja tilalle tuli vaihdossa  vm. -97 Opel. Jos Corolla oli pulkka niin tuo vanha Opel on puutarhajyrsimen ja puutarhatraktorin jälkeläinen. Käytiinpä sitten kahtomassa eilen illasta hiukan nuorempaa Opel:a. Voi elämä. Siinä se vasta oli viritys. Kolmannella startilla käyntiin, vaikka oli jo ajettu lämpimäksi. Miksi, ei tietoa. No, sehän sammu vielä ja neljännellä pysy sitten käynnissä. Prutkutti ja prötkötti. Isäntä vähän vilas konepellin alle ja nesteet oli vaahtona. Päästi siis öljyä nesteiden sekaan ( kansipahvi ? ). Minä olin jo valmis kotiinlähtöön siinä kohin mutta käytiin sitten oikein koeajelulla. Kaksi kilometria ja flatam! Moottorin häiriövalo syttyi palamaan ! Täys käännös ja takas sinne mistä oltiin tultukin. Niin ja jarrutkin oli sikamaisen huonot. Pysähty sentään oikean jobbaritorpan kohalla. Lopulta kävi niin, että kyseinen jobbari oli jo melkein valmis maksamaan meille päin, että oltais tehty kaupat. Meidän Opel kun on kuulema niin hiton siistissä ja hyvässä kunnossa. Ihan tosi? Niin meidänkin mielestä verrattuna siihen vm 2001 röpöttäjään. Ei tullut kauppoja, ei.
Ainoa mikä siinä harmittaa, on sen auton väri. Käytetyt autot kun tahtoo olla joko punaisia, valkoisia tai sinisiä ja se oli sentään kuparin värinen.
Ei muuta kuin uusia pettymyksiä päin...

1 kommentti:

  1. Välillä käy näin, mutta onneksi neuloit kivat sukat☺

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.