maanantai 24. helmikuuta 2014

Ei lunta. Grillaamassa 23.2.2014


Lunta ei ole, eikä siis päästy tänä vuonna järvenjäälle makkaranpaistoon, vaikka lähes joka talvi ollaan se reissu saatu tehtyä. Nyt tyydyttiin paikallisen pururadan grillikatoksen käyttöön.
Eipä ollut hiihtäjistä tungosta, jos ei muista makkaranpaistajistakaan. Ei edes lämmintä hiillosta ollut, vaikka mietittiin jo kotoa lähtiessa, että niinköhän sekaan sovitaan. Ei ristinsielua. Muutama kävelylenkkeilijä tallusti grillauspaikan ohi ja 4 tenavaa tuli softaamaan takapusikoihin. Pari tuntinen luiskahti lähes huomaamatta nuotion äärellä.Kaiken varalta raahattiin muutama halako matkassa mutta olispa siellä ollu valamiit halot ja sytykkeitäkin. Paikka oli muutenkin ihan siisti. Roskat oli laitettu niille varattuun pussiin. Muutama tyhjä olutpullo oli jätetty paikalle mutta nekin kaikki ehjiä. Ei ollut vantaalit iskeneet.

Sää oli ihan ok. Ei satanut, eikä kyllä paistanutkaan, vaikka plussa-asteita oli noin 3. Jos hyvin käy, kävästään vielä tulevana viikonloppuna samassa paikassa.

Opasteessa lukee tosin laavu. Ei tuo mikään laavu kyllä ole. Ei ole sitä varmaan nähnytkään mutta väliäkö sillä.
3 kommenttia:

 1. Onko arvaukseni oikein....reppuselkä A.....vai joku muu ohikulkija....vaikuttas niin A:lta näin pikiimiten katsoen hämärin silmin;)
  Terkkuja kuiteskin kaikille osallistujille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se A.
   Kuvat saa suuremmaksi klikkaamalla.

   Poista
 2. Retket tehdään säällä kuin säällä.Emme me niihin voi vaikuttaa.ja grillataanhan sitä kesälläkin.Kiva retki teillä on ollut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.