perjantai 21. helmikuuta 2014

21.2. 2014

Blogini oli bittiavaruusjonossa muutaman päivän. Tuntuu välillä, ettei tässä ole mitään järkeä, eikä missään muussakaan, joten mitä sitä kirjoittamaan tyhjiä sanoja kilometreittäin. No, palautin blogin paikoilleen. Tykkään kuitenkin kirjoittaa. Voisin kirjoittaa pitkiä postauksia mutta en sitä tee, koska tiedän ettei niitä kukaan jaksaisi lukea, jos näitäkään. Toisaalta taas ei kai sillä ole väliä lukeeko kukaan. Vai onko? Ehkä kirjoittaisin vain pääni sisällön tyhjäämiseksi. - Oli miten oli.

Käsitöissä etenen tällä hetkellä hitaasti mutta suht varmasti. Kolmet siililapaset odottavat päättelyä ja viimeistelyä. Sen jälkeen vuorossa krokotiilitossut, joiden lanka on siis vielä laittamatta mutkalle ja kaupassakin. Sitten pidän pienen tauon. Alkaa väsymys viedä voiton ja kaipaan taukoa jaksaakseni taas.

Vauvanpeitton teen ns. omanatyönä. Sen voin tehdä hitaammaassakin aikataulussa, kuin esim kahdessa päivässä. Vaikka kiire tietysti aina tuppaa olemaan ;)

Tuosta väsymyksestä. Yhden vuorokauden unimäärä oli 16 tuntia ! Kävin kyllä välillä hereillä sen verran, että asioin vessassa tai kävin hörppäämässä vettä mutta muuten vedin unta putkeen useita tunteja kerralla. Viime yönä nukuin taas 9 tuntia. Se on 2-3 tuntia enemmän, kuin yleensä nukun. Joskus on vaan ladattava untakin akkuihinsa. Ehkä tämä tästä, kevättä kohden. Toukokuussa olisi tarkoitus lähteä isännän kanssa pienelle "retkelle" eli mökkilomalla. Siihen ei kuulu nykyisin enää pelkkä möllötys, vaan kamera matkaan ja luontoon. Keskelle hiljaisuutta, vaikka eihän luonto ole koskaan hiljainen mutta rauhoittava se on. Siihen on kuitenkin vielä pitkä aika, enkä osaa sitä sen kummemmin vielä odottaa tai suunnitella. Ehkä tuota tuonnempana.
Sitä ennen on kuitenkin mm. tyttären esikoisen synnytyksessä mukana olo ja kenties hiukan mummina olon opetteluakin.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa,että palautit blogisi.Tätä on ihana lukea,vaikka tosi harvoin kommentoin.

  VastaaPoista
 2. Minä jo pelästyin, kun blogisi katos. Olen niin jännityksellä odottanut niitä vauva-uutisia. Hyvä että päätit jatkaa. Ja se on hyvä että olet saanut nukkua uni-velkasi pois.

  VastaaPoista
 3. mukava lukea blogiasi vaikka en joka kerta kommentoikkaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, ettet luopunut blogin kirjoittamisesta - sinulla on hyvä blogi. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä minäkin jo hetken ehdin ikävöidä blogiasi. Kiitos kun päätit jatkaa. Lepo on hyväksi, minäkin yöhukien jälkeen nukun niin kauan, että en enää kunnolla pääse ylöskään, kun paikat jumii. Mutta uni on poikaa väsyneelle, sit taas jaksaa.

  VastaaPoista
 6. Tuntuu välillä, ettei blogeja enää kukaan lue. Mukava kun palasit.

  VastaaPoista
 7. Minä olen sellanen tuurinlukija, välillä käyn innokkaastikin, välillä ei sitten tule niinkään käydyksi usein. Kommentointia, sitäkin harrastan satunnaisesti. Loma-ajat on ehken se aika jolloin tulee useiten käydyksi lueksimassa näitä kaikkein tutuimpia ja jo rakkaiksi käyneitä blogeja.

  Onpa hyvä, ettei tämä blogi ole hävinnyt kartalta, että tämä on kuitenkin tässä ja luettavissa. Vaikken aina kommentoi, en lähestulkoonkaan, käyn tällä kurkkimassa silloin tällöin ja jaksan lukea pitkiäkin juttuja.

  Oma Matalalento on jäänyt hiukan muumioitumaan, en sitä poista, mut en sinne juurikaan enään kirjoittele, ehkä joskus jotain saatan laittaa. Olen hiukan viritellyt uutta blogia uudessa ossossa. Jutut ei siitään muuksi muutu, omista asioistahan itekukin ammentaa. http://jutunkutoja.blogspot.fi/ on osoite.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.