lauantai 18. tammikuuta 2014

Pakkaen jatkuu, vain eipä justi minua heilauta


Tälle aamulle mittarin näyttää -16.

Neulonut olen sen minkä puikoissa olen vauhtia saanut pidettyä. Sen verran kuintekin on haipakkaa piisannut, että toissa iltana oikea käsivarsi alkoi kipuilemaan. Otin sitten Buranan, joka ei tietenkään auttanut yhtään mitään. Sain kuitenkin jotenkin nukuttua, joskin heräilin tasaisin väliajoin, kun kipu yltyi. Aamulla sormet olikin sitten kuin viisi lenkkimakkaran pätkää vieretysten ja kyynärvarsikin varsin pulleaan muotoon muuttuneena. Nappasin aamupalan kanssa kaksi Buranaa. Yllätyksekseni kipu alkoi laantumaan ja sain neulottua, kun vaan välillä muistin pyöritellä käsiäni, kuin tuulimyllyn siipiä. Tälle aamulle kipua ei ole ollut ainakaan kädessä. Jossain muualla kyllä. Ei siis tervettä päivää mutta en valita, ainakaan hirveen paljon kamalasti. Elämä on ja sitä piisaa niin kauan, kuin on tarkoitettu.

Tätä virkkaustekniikkaa harjoittelin. Mielenkiintoista, etten sanoisi. Voi olla, että koukuttaa pahasti.Pakko vaan vielä hillitä himojan. Kokemuksesta tiedän, että käsisäryn kanssa ei ole leikkiminen ja virkkaaminen käy erityisesti käteeni. Mutta uskoisin, että viikon sisällä käyn tuohon kiinni, kuin sika limppuun !

Ja huom ! Auringonsäteitäkin on meillä nähty.


Aurinkoista pakkasviikonloppua...

2 kommenttia:

  1. Pakkasta täälä -22 ja siitä tykkään enemmän ku vesisateesta.
    Onpa kivan näköistä virkkausta.
    Aurinkoa ja pakkasta sopivasti viikonloppuusi♥

    VastaaPoista
  2. mukavan näköistä tuo virkkaus,miten sitä tehtäneenkään.kyllä mikään särky ei ole kivaa ja kun ei voi ottaa edes buranaa.meillä pakkasta-16,8

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.