torstai 14. marraskuuta 2013

Pipo tuppaa tulemaan


Vävyn tekele pyysi tekemään pipon. No minä tein. Lankana Novita Impivaara. Langanlaatu oli ihan hyvä, paljon parempi, kuin esim 7-v lanka.
Ohje Blogissa Rytöläjä.

Lapaset samasta langasta ja samalle käyttäjälle.


Väri on kyllä molemmissa tasainen mutta valotus kuvattaessa teki taas tepposet. Minä kun en pahemmin jää ihmettelemään vaan nappaan kuvan ja se on siinä. Lapasten langanpäät päättelen vasta, kun on omistajan käsiin sovitetut. On nimittäin sen verran levveet lapiot sillä nuorella miehellä, että en oo semmosiin ropposiin ennen lapasia tehnyt.

Siilitkin tuli taas tehtyä.


Näitä tulossa vielä lisääkin. Puikot senkun kilkattaa. Isäntä muuten sano, että se on maailman ärsyttävin ääni! Ostakoon siis omat sukkansa ja piponsa kaupasta.

Passi pitäis hommata. Jo minä passikuvat laatikon pohjalta löysinkin. Ovat vielä sen verran tuoreetkin, että kelpaavat. Tanssikorttia varten kun piti käydä kuvat otattamassa. Pikkusen kyllä epäilen, että kelpaako isännän kuva. Ei ole nimittäin näillä main semmosia kuvia vielä varmaan nähty. Mutta ovat kyllä ihan viralliset passikuvat.

Lauantaina oltiin taas ViihteenValtatiellä ( V2 ). Kyllä oli porukkaa. Tuli kyynärpäätä ja tuli kengänkantaakin. Ihan perseestä, kun ei mahtunu kunnolla ees tanssimaan. Enemmän menee kävelyksi semmosessa väen paljoudessa. Täytyy yrittää etiskellä vähemmän suosittu tanssipaikka.
Tällä viikolla käytiin kaksissakin tanssitreeneissä. Ohiaskel tangoa opeteltiin tiistaina ja eilen keskiviikkona fuskua jälleen. Harmi, että sitä on seuraavan kerran vasta joskus kevätlukukaudella.

Tässä teille taas mallia a´la Oskari.


Yritin ruveta siivoamaan vaatekaappiani. Kumarruin ottamaan alahyllyltä vaatteita pois, niin johan Oskari ravahti hartioilleni ja siitä tuonne yläkaappiin toisen kaapin kautta ja matka vaan jatkui...3 kommenttia:

  1. Oskari on sellainen agropaatti että oksat pois. Kyllä se vielä siitä rauhottuu kun ikää karttuu. Hyvän näkösiä nuo sinun siilit, tuuheilta näyttävät. Minä en saanut tuuhettumaan tuota selkämystä mielestäni tarpeeksi.

    VastaaPoista
  2. Bambupuikot ei kilise! Voi, kun saisi pullotettua tuota kissanpentuenergiaa ja pystyisi tankkaamaan sitä keski-ikäiseen kissaan tai sen emäntään!

    VastaaPoista
  3. miepä se oon juuri rakastunu tuohon sukkapuikkojen kilkautteluun! ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.