lauantai 13. heinäkuuta 2013

Nuorimmainen, viimeinen villahousu täytti 10 vuotta...eilen

Niin vaan aika menee. Tuskinpa poika haluaa meitä seuraavan kympin täytyttyä lähimaastoonkaan.

Synttärikutsut poika A viskas vasta edellisenä iltana tekstiviestillä...moternisti. :) Kolme kaveria sai kutsun ja kaksi saapui paikalle. Hauskaa tuntui olevan meteleistä päätellen. Koko tienoo raiku, kun samaan syssyyn poika E:n kaveri oli kylässä, joten viisi poikaa ja pieni pihamaa on aika hulvaton yhdistelmä.

Kymmenen vuotta. Siihen mahtuu paljon. Ainoa hetki jolloin pojalla on ollut kiire, oli syntyminen. Tunti ja 20 minuuttia kesti se rupeama. Siitä jäi minulle äitinä vain hyviä muistoja. Synnytys oli kivuton, vaikka olikin käynnistetty.

Onnea meidän rumpalille.

Flower Pictures, Scraps, Images and Comments

Sitten muuta jonnijoutavaa.
Vein eilen toiset silmälasit linssien vaihtoon. Vajaa kaksi vuotta on edellisten vaihdosta ja taas oli vaihdettava. Vasen silmä pelittäs kyllä vielä entisellä voimakkuudella mutta oikea ei enää. En ees uskaltanu kysyä mikä on vahvuus, kun sano, että kolme pykäälää on eroa. Kai se sit menee jo yli kakkosen. Ei ihme, että piti jo laittaa kakkulat nenälleen, että näkee kunnolla mitä ruokalautasella on.
Toistaiseksi pärjään kuitenkin vielä ns. lukulaseilla.
Isäntä joutus nyt sit ottamaan ihan kokoaikaset lasit. Tähän asti hänelläkin on ollut vaan tilapäiskäytössä olevat. Ei tule vanhuus yksin ;)

3 kommenttia:

 1. Onnittelut kymppi-vuotiaalle!
  Totta se on ettei vanhuus yksin tule, "kavereita" se raahaa perässään kenelle enemmän, kenelle vähemmän. Mutta pärjättävä sitä on niitten kavereidenkin kanssa...valitettavasti.

  VastaaPoista
 2. Vastahan minä pötkin tulipallo persustassa Kyyjärvelle 4....muuta tenavoo vahtoommaan, kun sinnuu patistivat jo liika aikasin Jyväskyllään, mutta kävitpä vielä kellukkasi kansa kotonakkii välillä, kunnes poika synty....Onnee sille potralle rumpalipojalle<3!

  VastaaPoista
 3. onnea vaan synttäri sankarille.niin vanhuus ei tule yksinään miulla ja silmälääkärin syyni tässä piakkoin kun kaihi kasvaa silmään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.