sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Luvassa sateista sunnuntaita

Yöllä satoi vettä. Nyt on jo vähän selkeämmän näköistä.

Firmalla kävin vaihtamassa verhon. Tosin jo muutama päivä sitten. Vessan verho oli niin järkky, että oli ihan pakko tehä uus.

Tässä entinen. Aavistuksen likainen ( vasen reuna ) ja auringon polttama.


Tässä uusi.


Viimeistä päivää tästä viikosta viedään. Firma on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka ei ainuttakaan lehtimainosta ole vielä ollut. Tulevalla viikolla avajaiset. Siitä paikallisessa lehdessä iso mainos.  Itseasiassa kahdet avajaiset. Pullat on tilauksessa. Onneksi ei tarvii vääntää ite. Olis menny yö paistaessa. Grillimakkarat tilataan huomenna. Voileipien teko lienee edessä jo alkuviikosta.

Niin joo, äitienpäivä on kans tulossa. Ei sen kummempi päivä kuin muutkaan päivät. Joka päivä on ystävänpäivä, äitienpäivä, isänpäivä jne. Päivän asettaminen jollekin tietylle päivämäärälle on kauppiaiden keksintöä mielestäni. Olkoon syntyperät sitten mitkä tahansa. Niitä kukkia ja pikku paketteja kun voi antaa milloin vain, eikä kerran vuodessa mutta yhtä hyvin voi olla antamattakin.

9 kommenttia:

 1. mä oon sammaa mieltä:nuo merkki-päivät on vaan kaupan ja myynnin takia,mulla ne on joka päivä...enkä haluais ett mitenkään äitienpäivänä muistettais,vaan niin ne lapset kantaa " selkä vääränä" kortteja yms äidille :D

  VastaaPoista
 2. Meijän huushollissa ei vietellä sen kummemmin äitienpäivää, ei oo millonkaan vietelty. Pojat koululaisina toivat ne koulussa tehyt kortit, ihan ok. Ja sitä mukkaa nyt aikusena, kun miniät(nyt vain toisella)muistuttaa. Ja tämä toinen pirahuttaa toiselle, laita ies textari. Mulle aivan riittävä.

  Katotaan sitten, kun oon tullu vanahaks aletaanko juomaan äitiinpäivä kahvetta porukalla. Nyt käyvät, jos muilta kiireiltä joutaavat.

  VastaaPoista
 3. Koko äitienpäivän saisi romuttaa. Kukapa tässä niin hyvä äiti olisi että kaikenmaailman kiitokset ansaitsisi. Omat lapseni aina lahjoo turhan kalliilla lahjoilla. Tämä konekkin millä kirjoittelen on yksi niistä.

  VastaaPoista
 4. Minä olen pyytänyt äp-lahjaa. Samaa mitä joka vuosi: Sipulin sipuleita.
  Mietin, että tänävuonna en varmaan tee kakkua tms. Katsotaan tuleeko mitään ;D
  Mutta totuus on se, että jos jonain aamuna isäntä antaa minun nukkua pitkään, niin se on äp aamu... (JOS...)

  VastaaPoista
 5. Kolokko on päivä tällä suunnalla Suomee, pilivinen ja vettä losottaa nyt parasta aikoo. Uamupäivän tirppo olla satamata ...pilivessä kyllä möllötti sillonkii jo.

  VastaaPoista
 6. Sukulaisia ja ystäviä on hyvä muistaa pitkin vuotta - aina on sopiva aika ottaa yhteyttä. :)

  VastaaPoista
 7. Sirpa ja Kollo....KANNATAN SANOMAASI!

  VastaaPoista
 8. Kuin myös !
  t. jantta ite

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.