tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kolleeta on

Klo on 8.38 ja lpöasteita ulkona 5.8. Hyvä vaan. Josko tuo lämpötila etes vähän hillihtis vapunjuhlijoita. Vähentäs humalassa rytköttävien määrää.

Eilen oli kans kylymä ja siihen vielä lisänä kylymä tuuli. Ajoittain sato vettähi. Piha on osapuilleen haravoitu. Vähän olis vielä jollain nurkalla haravan heiluttamista. Tais jäähän vapun jäläkeisiksi hommiksi, jos nyt en sitten huomenissa pääse haravoimaan loppuja.

Tälle päivälle on kohhoomassa sämpylä- ja munkkitaikinat. Sen kummempia vappuhulinoita ei tässä huushollissa ole. Isännän kanssa mieluiltiin lähtee V2:lle ( viihteenvaltatie ) tanssimaan tänä iltana. Siellä on mm. Reijo Taipale, vain ne haaveet karis eilen, kun likkahi ilimotti lähtevänsä tälle illalle lietsuun. Poika kysy jo viikko sitten luvan, joten ei oo kettään joka jäis nuorimmaiseten seuraksi muutamaksi tunniksi. Pärjevväähän ne tietysti jo keskennään muutaman tunnin, yöksi kun tullaan aina kottiin, mutta Harjavaltaan tanssipaikalle on kuitenni meiltä matkaa, joten jos jottain kotona sattuu, ei oo apu ihan nurkan takana. Enkä oikein muutenkaan mielellään jätä 10-12 vuotiaita illasta yksinään kotiin. Tiijä mitä hiipparia nurkissa pyörii.

Firma on hyvässä mallissa. Eilen tuli maahantuojalta 3 hyllyttäjää ja hommat etenee hyvällä vauhilla. Ens viikolla on vissiin avajaiset tarkoitus pitää. Saas nähä kuinka käy.

Tää räkätauti on kyllä perseestä ! Noin viikon verran on ollu ihan ok. Vasemman poskiontelon särkyki hellitti. Vain eikös kehno nyt ole oikea poskiontelo kippee. Ja niinpä on jo oikean puoleiset ylähampaatkin kippeet. Nenän kautta ei tule mitään ulos mutta nieluun valluu kyllä röppöä. Kai se on sanottava onneksi. Poistuupahan ees jostain reiästä. Eilen alotin sitten Ibumax kuurin, josko sillä pärjäisin. En kehtais millään mennä terveyskeskukseen, kun tiijän vallan hyvin, että ultrassa ei näy ku turvotus.

Hillittyä Vappua !

Edit:10 kommenttia:

 1. Hyvää vappua! :) Viileä sää saattaa mukavasti rauhoittaa vappuhulinoita. ;)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, kun ette pääse laittamaan jalalla koreesti näin vappuna.Toisella kerralla sitten...
  Oikeen hyvää ja lupsakkaa vappua teille!

  VastaaPoista
 3. Hyvät on munkit! ;) meillä kaupan pakastealtaasta...
  Spede saa herkutella tänään mielin määrin. :D lasten vappu siis. Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 4. kivvoo vappua sinneki <3 kolleeta on vuan hyvä niin,sitte kaet se lämpenee ko vappu on ohi ;)

  VastaaPoista
 5. HYVÄÄ VAPPUA!

  Nam.Minun leikkaus siirty viikolla.lääärin asioiden takia,siis 14.5.

  VastaaPoista
 6. Siinähän meni vappu-aatto kärvistellessä kotona, niinkuin aina. Ei ole meillä juhlittu sitä senkummemmin. Sateista ja kylmää oli. Herkullisen oloisia nuo sinun paistoksesi.
  Hyvää Vappu-päivän jatkoa sinulle perheinesi.
  (En minäkään olis uskaltanut tuon ikäisiä yksikseen jättää moneksi tunniksi ja vielä vappu-aatto illaksi)

  VastaaPoista
 7. Niin mäni vappu näitä ikkuissii ongelmii miettiissä ja mietintä jatkuu eikä loppuu näköpiirissä;(
  -joten siten meillä.....entä teillä?

  VastaaPoista
 8. Vappu meni ja odotellaan äitienpäivää:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.