lauantai 5. tammikuuta 2013

Porkkanat ja kaalit tulee korvistakin jo

Huhhuijaa. Yritän olla hirveen reipas ja syödä toisenkin vuokallisen kasvisgratiinia ennen kuin teen linssikeittoa. Täytyy sanoa, että tiukkaa tekee. Taitaa jäädä gratiinia vielä huomisellekin. Tänään otin lautasen reunalle lisäksi tonnikalaa ja rosollista punajuurta. Jospa huomenna saisin loput vuokasta tuhottua...tai no, ehkä jätän sen vuokan ehjäksi ja syön vain gratiinin.
Aika hyvin olen saanut juotua nestettä. Laimennettua puolukkamehua ja vettä. On kyllä huomannu vessatarpeen tihentymisenä. Vastaavasti muuten maha on ollu jumissa. Taisi järkyttyä pahemman kerran suuresta kasviskuitumäärästä. Mietin jo, että onko pakko turvautua ns. pehmikkeisiin mutta ei sentään. Kummallista miten terveellisempi ruokavalio voikaan sotkea suoliston toiminan. Hyi, olipas paskamainen juttu ...heheh...hahah..Mutta tärkeä silti. 
Eilen söin puolikkaan omatekoisen sämpylän iltapalana. Siinä oli kyllä vaaleaakin jauhoa vähän. Pääs neljänviljan sämpyläjauhot loppumaan kesken laskennin joten korvasin neljän viljan hiutaleilla ja pienellä määrällä vehnäjauhoa. Hitosti olis tehny mieli syödä toinenkin puolikas.

Pakkasta ulkona tällä hetkellä -1.3 astetta. Lienee siis laitettava vaatetta lisää ja lähettävä tallustamaan.

Plöjäytänpä tähän meijän Simon uusimman kuvan.
Mukavaa viikonlopun jatkoa.

© jantta

2 kommenttia:

  1. kiva kun kävit vierailulla :) piti heti tulla vastavierailulle :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun löysin tänne blogiisi, vuodatuksen puolella kadotin salasanan ja en sitten päässytkään enää sinne seurailemaan puuhiasi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.