torstai 13. joulukuuta 2012

Metrin tappi otassa ja toiset ohimoilla

Miten voi olla nii perhanan vaikeeta laittaa se maksu sinne tilille? Ensin ei vastata viestiin. Sitten kun se vastaus tulee pahoittelujen kera, puhutaan vielä paskaa maksun suorittamisesta ! Jos perjantaina 7.12 olisi maksu laitettu Nordean kautta, minun Op:n tililleni, kuten hän ilmoitti, niin kyllä se jumalauta olis näkyny jo alkuviikosta mutta kun ei näy vieläkään ( to 13.12 ) !! Nyt viesteihin ei taas vastata. Voi perkeleensaatananvitunvatipuuro ! Tilaus oli sen verran suuri, ( suuri ja suuri...), että annoin vielä paljousalennusta eli möin työni halavalla...LIIAN HALAVALLA...vain jäi sekin saamatta. Yksi mätä omena pilaa siis koko sadon. Se on taivahan tosi. Koskaan aikasemmin ei ole kukaan jättänyt maksamatta ja jos on viivästystä jostain syystä ollu, on ilmottaneet minulle siitä. Vastaisuudessa otan maksun ensin ! Toinen vaihtoehto on, että neulokoon jokainen ite !

3 kommenttia:

 1. :/ Oli kyse pienestä tai suuresra summasta, niin törkeää. Toivottavasti saat rahasi.

  VastaaPoista
 2. Onpas paskamaista porukkaa, toivottavasti saat rahasi. Pommita oikein innolla, minä tilasin pari vuotta sitten Tilkkusatu nimisestä liikkeestä nuken kaavat, ei maksaneet kun 10 euroa, mutta en koskaan niitä saanut. Olen pistänyt postia kymmeniä kertoja, ikinä en ole vastausta saanut. En jaksanut alkaa karhuamaan saataviani minkään viranomaisen kautta kun summa oli noin pieni mutta ketuttaa edelleenkin. Taidankin tästä lähettää Tilkkusatuun taas postia.
  Riitta

  VastaaPoista
 3. Äärettömän ikävää tuo maksusta luistaminen. En olisi kyllä uskonut, että kyseinen henkilö sen tekisi, vaan uskoin, että on joku sekaanus asiassa, että se selviää äkkiäkin. Olen tosi pahoillani tästä tempusta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.