tiistai 11. joulukuuta 2012

Enkä varmana mene tänään ulos

Kyllä lie hävettäny, vaikka oli hämärää.
Meidän talo on lyhyen kujan varrella. Vain 6 taloa ja meidän on perimmäisenä. Läpikulkuliikennettä ei ole. Ikkunoissamme ei ole sälekaihtimia, eikä rullaverhojakaan. Eipä ole pukuhuonettakaan, joka olis eilisen perusteella oivallinen keksintö.

Tulin illalla suihkusta ja tallustin meidän makuuhuoneeseen aatamin asussa ja vähän eevankin. Menin vaatekaapilleni hakemaan alkkareita ja yöpaitaa. No, eipä siinä mitään kummallista. Huoneessa ei muita valoja ollut, kuin yölampun luoma hämäryys mutta se antaa riittävästi valoa tapahtuneelle. Ikkuna on vastapäätä vaatekaappeja. Siinä minä seisoin vyöryvine läskeineni, kiskoen alushousuja jalkaani tehden samalla eriskummallisia jalkaliikkeitä. Housut nimittäin ei meinannu asettua oikein. Iho oli vielä nihkeä suihkun jäljiltä ja alushousujen reuna rullasi. Samalla kun "voimistelin" huomasin, että vastapäiset naapurit, eläkeläispariskunta, tuli juuri kotiin! Yleensä he eivät siihen aikaan illasta ole liikkeellä ja vaikka heidän talonsa onkin vastapäätä, on pensaita ja tuijia heidän ikkunoiden edessä niin paljon, ettei sieltä edes valo läpi kajasta. Meinas mennä tältä akalta pasmat sekasin. Sekunnin murto-osan seisoin kuin Teletappi ja pyörähdin sitten selkä ikkunaan päin hamuten kuumeisesti sitä viimeistä vaatekappaletta ruhoni peitoksi.

Arvaa hävettääkö?

9 kommenttia:

 1. voin vain kuvitella tunteesi ja ajatuksesi:)

  VastaaPoista
 2. apua! no mut eihän ne vältämättä tajunnu jne. mut kyllä se ittelläkin kolahtas. auts!

  VastaaPoista
 3. No, joo kyllähän se varmaan vähän arveluttaa, vain ajattele toisaalta, ettei ou pakko toisten ikkunoihin pällistellä kenenkään....-paitsi tonttujen näin joulun alla....niin ja sen kuokkakujan kummituksen;) joten oma on mokasa jos kahtovat, eikähän sieltä ou näkynnä sen enempee mitä sinussa on katottavaa;)

  VastaaPoista
 4. Ensin tuli kyllä kunnon repss :P ja sen jälkeen muistui mieleeni, kun joskus vuosikymmeniä sitten ajelin Matka-autolla mm Turku - Kaarina väliä, niin oli yksi päätepysäkkinä sairaanhoitajaopisto, vai mikä sen nimi lieneekään ollut? Niin sen lähellä sellaisella pienellä mäentöppäreella. Vuoro oli siitä hankala, että ei ollut mitään paikkaa niin lähellä, että olisi viitsinyt lähteä kahville ja tauko oli jotain 45 min. ennen seuraavaa lähtöä, joten yleensä sammutin valot ja auton ja jäin torkkumaan kuski pukille.

  No eräänä kertana taas näin tein, mutta en nukkunut, kun huomasin opiston asunnoilla olevan aamutoimia tytöillä ja eräskin nuori kaunotar, ei rihman kiertämää päällä touhusi asunnossa! Katsoin kello ja totesin että pitäisi lähteä j akun vilkaisn uudestaan ulos, niintyttö oli tullut parvekkeelle tupakalle ja kun oli vähän vilpoisa tuuli, nii meni oven toislle puolen sitten seisomaa ja tupakoimaan ja edelleenkään ei mitään päällä...

  Minun oli pakko lähteä ja siinä vaiheessa kyllä säälin tyttöä j apahasti, kun läväytin koneen käyntiin ja ajovalot syttyi, oli jäänyt pitkät päälle ja keula osoitti suoraan sinne opiston seinälle. neljät halogeenit ja kaikki osoittivat myös sitten sinne parvekkeelle.

  Tyttö teki kyllä kaikki mahdoliset kiemurat, ennen kuin pääsi sisälle ja verhot eteen.

  Tarina jatkui siten, että päivällä kun tulin taas sinne, niin sieltä oli tyttöjä lähdössä kaupunkiin ja tämä yksi muiden joukossa...

  Onneksi minula on hyvä pokerinaama, kun tyttö maksoi matkan ja näkyi kyllä silmistä, että mietti, olinko se minä, joa aamulla lähti päättäriltä? En kertonut enkä ilmaissut mitenkään, toivotavasti ei jäänyt traumoja, mutta verhot pysyi tuon aamun jälkeen kyllä kiinni. :)

  Joten kylä noita vahinkoja muillekin on sattunut, omista en viitsi kertoa. Mutta muista kotona saat olla ihan alasti, jos sinua niin huvittaa tehdä.. :D

  VastaaPoista
 5. Asuin aikanaan kerrostalon viidennessä kerroksessa. Vieressäkään ei ollut taloja, joista olisi voinut tiirailla asuntooni, joten tuli sitten hyvin estottomasti kuljeskeltua nakuna kotosalla. Kerran illalla tulin sitten suihkusta ilman rihman kiertämääkään ja etsin eteisen vaatekaapista vaatteita, kun yhtäkkiä tuli tunne että joku tuijottaa! Varmasti kaikki tietävät tunteen?!! Rauhoittelin itseäni vakuuttamalla, että kukaan ei voi tuijottaa, koska olen yksin kotona ja asun viidennessä kerroksessa. Mutta tunne oli hyvin voimakas ja minun oli pakko kääntyä katsomaan keittiön ikkunaa. Ja voi kauhistuksen kauhistus ikkunan takaa tuijotti kaksi miehen naamaa!!! Tein varmasti jonkin sortin lähtöennätyksen kun puikin takaisin kylppäriin. Kyyhötin siellä nolona varmaan tunnin ennenkuin uskalsin tulla takaisin asunnon puolelle. Siellä oli aikaa miettiä miesten puuhia ja aikani muistia kaiveltuani muistin saaneeni jonkin ilmoituksen ikkunoiden tiiviyden tarkastuksista. Mutta seitsemän aikaan illalla?
  Mahtoi miehillä olla hauskaa minun kustannuksella!
  tiinaliisa

  VastaaPoista
 6. En tiedä lohduttaako tämä sinua, mutta luulen, että ei ollut varmaan eka kerta naapureillasi, kummallakaan, kun näkevät alastoman naisimmeisen.
  Mutta harmittaisi ja hävettäisi se kyllä minuakin vastaavassa tilanteessa.
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 7. -joko out toipunna pahimmasta järkytyksestä?......joka ei sinällään luulis olevan mittään....todistetusti ilimotan, Sinun peräpää on nuorempaa kalinperiä kuin naama rustinki....synnyit näet pää normisti pää eillä;)

  VastaaPoista
 8. Alastomuus tuntuu vapauttavalta, mutta tuntuu tosi nololta jos joku näkee, se on totta. Vaikka ei pitäisi, kotonaan saa olla miten miellyttää. Minusta on nolompaa se että kurkkii toisten ikkunoista, se on jo kotirauhan rikkomista. "Kun maailma ahistaa niin vaatteet ei saa ahistaa."

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.