maanantai 26. marraskuuta 2012

Valssitreenit takana

Olihan kuulkaa semmoset valssitreenit, että jäniksen kokoisia vaahtopalloja löytyy varmaan housuistakin. Tuli ihan saakelin moinen hiki. Treenipaikassa ei ilmanvaihto riitä. Pieni tila ja paljon tanssijoita. Lisäksi perusaskel oli sen verran koko porukalla hanskassa, että sai tanssia koko kappaleenkin moneen kertaa ilman ohjaajien aiheuttamaa keskeytystä. Jestas sentäs. Mukavaa oli. Tämmöstä lisää, kiitos. Ens kerralla on kolmen askeleen hidas Foxi. Sitä ei ollakaan vielä kokeiltu mutta ohjaajat näytti askeleet jo tällä kerralla, eikä se nyt sitten vaikeelta näyttäny. Saas nähä miten sitä on solomussa ens maanantaina. Nyt on kyllä oikea takakoipi vähän kiukkunen. Iskijas ilimottelee aina maanantai-iltaisin mutta kyllä se siitä taas suttaantuu.

Poika A:lla on torikaslääkäri ens maanantaina iltapäivällä. Eiköhän ne taas niskavetoa kiristä. Nyt puskee kakkosia ylös ( pysyvät hampaat ) ja ne tulee ihan vinttaan. Iso on remontti minkä joutuvat pojan suuhun tekemään. Ei oo ihan vuoden, eikä kahdenkaan projektina valmis. Hyvä kuitenkin, että nykyisin osaavat hampaita oikoa. Minultakin niitä 1980 luvun alussa oikastiin mutta kaikki ei pysyny siinä missä niihen piti pysyä. On niillä kuitenkin leipää saanu pienennettyä. Etuhampaiden välissä on kolo, kuin eräällä tunnetulla artistilla.
Isännällekin tilasin hammaslääkäriajan. Menee kuulema kevättalveen. Nyt on semmoset päässeet, jotka on varannu ajan heinäkuussa. Vain eipä tuolla niin kiirettä ole, kun ei ole särkyä ja särkypotilaana pääsee kyllä sitten tarvittaessa päiväselti.

Netta oksenti eilen kahteen kertaan. Ensin olohuoneen matolle, voi jestas sentään ja sitten yöllä omalle petilleen. En tiijä mikä koiran mahaa kivisteli. Onneksi tänään oli lämmin päivä, useita plusasteita, joten mies pesas maton painepesurilla. Nyt tulee tietysti ongelmaksi missä sen saa kuivaksi. On tosin aika ohut matto, joten hyvällä tuurilla kuivaa terassillakin. Ruokahaluun ei Netalla tuo oksentelu kuitenkaan vaikuttanut, eikä vointiinkaan. Bobilla entiset kujeet ja suunnaton ruokahalu. Kohtauksia ei ole ollut neljään viikkoon.

Puikoilla on nyt se huivi, josta tuolla aiemminkin jo kirjoitin. Puoliväli on saavutettu. Yritän mahollisimman nopeasti sen kilikutella, että pääsen irtautumaan tilauksista hyvissä ajoin ennen joulunaikaa. Mitään sen kummemminhan meillä ei Joulua valamistella. Vähän pakkaseen leivotaan jottain, ettei tarvii pyhinä olla koko ajan hellan luona. Ihan kuin muka vähemmällä pääsisin. Isoista tenavista ei vielä tiijä, ovatko sillon kotonakaan.

Tyttö käy parasta aikaa autokoulua. Ens viikolla on vissiin jo kirjalliset ja hyvässä lykyssä inssihi. Ongelma vaan on vielä, että mistä tempasta puuttuvat sataset viimeiseen autokoulumaksuerään. Meillä kun ei kaikki penskat oo syntyny kultalusikka kainalossa.


3 kommenttia:

  1. Kyllä sulla ohjelmaa piisaa ja koiran oksennus kuuluu tulla matolle, sille ei yksinkertaisesti voi mitään. Maton kuivattaminen jatkuu sisällä saunan lauteilla löylyn jälkeen kait nyt tuon tiesit? :P

    VastaaPoista
  2. Montakohan vuotta minun torahampaitani oiottiin ja ylimääräisiä revittiin pois...

    VastaaPoista
  3. Se on tosiaan hyvä että nykyisin hampaita oiotaann. Telkkarissa näkyy (kun alkaa seurata) paljon ihmisiä joilla hampaat vinksottaa milloin mitenkin. Varmaan tuottavat hankaluuksia sellaiset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.