perjantai 23. marraskuuta 2012

23.11.2012 ja lpö +6.7 astetta klo 08.01

Millonkahan lunta mahtais tulla. Kuukausi sitten sitä oli ja niin se myös meni. Vime talvena lumi tuli vasta tammikuussa. On niin pimmeetä ja märkää. Vettä, sitä muistaa kyllä lottuuttaa joka päivä. Inhoan pitkiä ja märkiä syksyjä. Tämmöset säät vaikuttaa mulla suoraan mielialaankin. Vaikka kuinka yrittäs repiä positiivisiä asioita, kuten esim eipä lopu vesi immeisten kaivosta, niin ei justi naurata.
Pajunkissat ovat myös ilmaantuneet mutta se on normaalia näillä main tähän aikaan vuodesta. Muutama orvokkikin vielä tellää kukintojaan ulkona.

Bobi on voinut hyvin. Yhtään kohtausta ei siis ole ollut neljään viikkoon, joista lääkityksen alla on ollut kolme. Parin viikon päästä pitää varata aika verikokeisiin. Lääkeainepitoisuus ja maksa-arvot ovat silloin syynissä. Kaikki muut lääkkeen aiheuttamat sivuvaikutukset ovat jo loppuneet mutta suunnaton ruokahalu on Bobia vaivannut aamusta iltaan. Roskakaapin ovi on muistettava sulkea visusti ja muut roskikset on pidettävä mahdollisimmin paperipitoisina, ettei hyvät tuoksut, kuten esim karkki aiheuta Bobille roskiksen kaivelemisintoa. Se nimittäin syö kaiken minkä löytää ja mikä vähänkin syötävälle tuoksahtaa...kuten karkkipaperit. Päivät päästään Bobi kävelee ja nuuskuttaa lattioita murujen löytymisen toivossa. Käy keittiössä varmaan kymmeniä kertoja tutkimassa josko jotain olisi lattialle tipahtanut, kävelee kahdella jalalla ja kurkottelee pöydille. No, ei ylety, ei. Aikaisemmin Bobi jätti ruokaa kuppiinsa, jos olin vahingossa laittanut liian ison annoksen. Eipä ole sitä pelkoa tällä hetkellä. Esim eilen aamulla unenpöpperössä laitoin vahingossa saman kokoisen annoksen, kuin Netalle. Muruakaan ei kuppiin jääny. Olin sen verran laiska, etten alkanu annosta pienentämäänkään, vaikka virheeni huomasin. Pääasia kuitenkin on, ettei kohtauksia ole tullut, Todennäköisesti ruokahalukin tasoittuu ajan kanssa. Pieni koira, hennot sääret, ei kestä ylipainoa.

Neulerintamalla on nyt puikoilla hartiahuivi. Tuommosen samanmoisen tein, olisko ollu vuosi sitten, yhelle opettajalle ja hän tilasin nyt sitten lahjaksi jollekin. Aika nopea malli neuloa.  Tästä ohjeeseen klikkaamalla. Huivin jälkeen jonossa kahdet säärystimet.

Levontäyteistä viikonloppua.

4 kommenttia:

 1. Paljonhan sinä olet saanut aikaan, mulla on tämän kuun saldo yksi tuubihuivi ja parit lapaset. Ikkunat onneksi viime viikolla saatiin pestyä tai ukko pesi ja vaihdettua verhot, tämä pimeys ahdistaa tosissaan. Tulisi äkkiä joulu ja sitten voisi alkaa odottelemaan kevättä ja valoisia päiviä. Mukavaa viikonloppua toivoo Riitta

  VastaaPoista
 2. On hyvä että Bobin on taas niin kuin koiran kuuluukin olla

  VastaaPoista
 3. Niin se on mullaki,tämä marraskuun harmaus vetää apeaksi...Täytyy vaan yrittää sinnitellä jotenkin eteenpäin!Voimia ja jaksamista sulle,rapsutuksia Bobille <3

  VastaaPoista
 4. Samanlainen ilman-ala on näilläkin korkeuksilla, miesväki hermoilee kun ei pääse hiihtämään. Minä intouvuin neule hommiin. Jo toinen tuubi-kaulaliina (vai mikä se oikealta nimeltä) on kohta valmis. 2 frillaa ja 1½ paria lapasia olen jo saanut tehtyä. Se tuleva jouluhan se pään sekottaa meikäläiselltä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.