torstai 1. marraskuuta 2012

Näillä mennään


Tuossa on Bobin lääkkeet. Samalla ostin "kiljotiinin". Barbivet kun on tosi pieni tabletti ja kuperapintainen, eikä siinä tietenkään ole jakouraa, joten "kiljotiini" on kätevä apu tabletin puolittamiseen. Annos on 0.5tbl aamuin ja illoin. Stesolid on pitkittyneen kohtauksen laukaisuun ja totisesti toivon, ettei kohtauksia tule.
Nyt on Bobi saanut ensimmäisen lääkeannoksen eli sen puoli tbl. Lääke väsyttää etenkin alussa, joten seurailen miten väsyneeksi se pienen koiran vie.

Lumet suli vesisateen vaikutuksesta. Ja tätä riittää...


Tälle aamulle olen vasta kaksi kertaa heiluttanut moppia. Montakohan kertaa vielä kerkiän. Bobin jaloissahan ei paljon tule mutta Netan isot karvaiset ropposet tuo kuraa kiitettävästi.

Pitkään etiskeltiin lipastoa olohuoneeseen. Eilen sitten semmonen haettiin. Yks mentiin ostamaan mutta kaksi ostettiin. Kävi kuin Sulo Vileenille Tankkitäyteen tv-sarjassa, että kun halavalla sai. Käytettyjä molemmat lipastot mutta eivätpä paljonkaan uudelle häpeä. Hintaa niillä oli reulusti alle 100€...yhteensä ! Laitan kuvaa kuhan molemmat ovat kotona.


3 kommenttia:

  1. kurja kura-aika,ois saanu ne pakkaset pysyä!

    VastaaPoista
  2. Näin myös kahden koiran taloudessa se huomataan

    VastaaPoista
  3. Voimia, jaksamista, haleja paljon-paljon... Olen hengessä liki ja sydämeni ja ajatukseni ovat teidän luona...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.