tiistai 30. lokakuuta 2012

Tiistai

Lumet on melkein sulaneet. Vettä tai liekkö räntää mitä tihkuttaa. On niin pienijakoista, etten saa selvää kumpaa laatua mahtanee loppujen lopuksi olla.

Eilen oli Bobilla vauhtipäivä. Koira pursusi intoa ja käyttäytyi niin kuin olis nuori pentu. Juoksi rallia ja hyppi ja pomppi. Lenkille lähtiessä ei meinannu millään pysyä nahkoissaan. Kovin oli hänen mielestä hauskaa. Ainahan se on mutta nyt oli niin ylimääräistää viirausta mukana, ettei samaksi koiraksi voinut tunnistaa. Kyselinkin häneltä, että onko aivoissa johdot kytkeytyneet turboasetukselle. Kummalista, että ei vastannut ;)

Huominen tulee...Se tulee vauhdilla. Bobilla on lääkäriaika klo 16.15. Pelkkä ajatuskin saa sydämeni hakkamaan muutaman ylimääräisen lyönnin ihan peräkanaa. Mies yrittää järjestellä niin, että pääsis töistä lähtemään mukaani mutta jos ei niin sitten lähtee vanhin pojista. Kyllä pelottaa ja jännittää. Nuori eläinlääkäri on sitä mieltä, että Bobilla on ennemminkin sydänsairaus, kuin aivokasvain. Toivottavasti on sitten oikeassa ja sairaus olisi kurissa pidettävissä. Tosin...minähän epäilen...tietenkin. Kaksi kohtauksista on tullu kesken unen, puolilta öin, joten sekin kielii ihan muusta kuin sydänsairaudesta. Mutta ainahan sitä voi toivoa ja pitääkin toivoa. Bobilta otetaan laajat verikokeet ja niinpä täytyy olla ravinnotta 10-12 tuntia. On siis aikainen herätys, että ruoka ei ole liian myöhään aamusta. Klo 5.30 olen aatellu nousta ylös ja antaa ruoan koirille.

Käsityörintamalla on puikot jonkin verran pysyneet lämpiminä. Pitkää päivää en pysty neulomaan mutta yritän kuitenkin pitää suht hyvää vauhtia päällä. Sen minkä nyt sormien nivelet antaa myöten.

Olohuoneeseen löyty sopiva lipasto fb ryhmän kautta. Keskiviikkona, eläinlääkärireissun yhteydessä käydään se kahtomassa ja jos on ok niin ostetaan pois poikkeen. Vielä kun löytäs sopivaisen sohvan ja pöydän.

Nyt on kuitenkin tartuttava taas puikkoihin, että tulis sitä valmistakin jossain vaiheessa.
Mukavaa ja stressitöntä viikkoa. Minun viikosta ei vielä tiedä.

3 kommenttia:

 1. Ei ole talvesta tietoa täälläkään,mutt ompahan uusi valtuusto täyttämässä lupauksiaan:))

  ellu.

  VastaaPoista
 2. tsemppiä lääkäri-reissuun <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Bobille...ja teille muillekin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.