tiistai 23. lokakuuta 2012

Kyllä mäni kintut sekasin

Eilisissä tanssiharjoituksissa, hidas valssi, sekos minun nuppi ihan täysin. Siis oliko kyseessä vasen - vai oikeakäännös ja kädenali pyörähtäminen, vai mikä se oli?! Varmistin sitä ohjaajalta, joka sano, että oikea mutta sitten se olikin vasen ja arvata voi miten nupissa käy, kun ensin on toisin ja sitten toisin kun ei se ollukkaan, kun oliko se vai eikö. Voi plääh.
Tultiin kotiin ja ei muuta kuin olematon matto rullalle ja harjoittelemaan. Sain kyllä sitten askeleet kohilleen mutta vieläkin häirihtee, että miten se nyt sitten loppujen lopuksi menikään. Eikä se ees selviä ennen ku kevätlukukaudella, koska seuraavaksi on Wanha tango listalla. Kyseinen tango on kyllä mukavaa vaihtelua.


Wanha tango on alkuperäisesti ns. mannetango mutta sitä nimeä ei saa nykyisin käyttää. Tango lienee siis romanien kehittämä. Tässä tyylissä jalkaa ei viedä parin jalkojen väliin, sehän ei ole soveliasta ja näin estytään myös mm polkemasta naisen hameenhelmoille.
2 kommenttia:

  1. Ai tuollasta manneilua. Aikanaan ihmettelinkin tansseissa käydessä, kun kyseisiä romaanejakin oli, et miks ne tuolleen vaikeen näkösesti veivaa, mutta ymmärtäähän heijän oman tyylin, -ne valtavat hameet naisilla ja siihen mualiman aikaan oli romaanimiehillä ne pussihousut.....pitkäänhän piti elää kunne asia selevis;)

    VastaaPoista
  2. Ei tuo tyyli ole sen jälkeen ollenkaan hankala, kun siihen sisään pääsee ja sen jälkeen se onkin pelkkää nautintoa, kun kumpikin osaa askeleet ja mies osaa viedä ja kertoa sormin, mitä aikoo seuraavaksi tehdä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.