lauantai 25. elokuuta 2012

Jalkalistat

Tänään haettiin paikallisesta liikkeestä pari erilaista listaa, joita sitten verrattiin ja ihmeteltiin seinivieressä olohuoneessa. Toinen oli tumma pähkinä ja toinen hopea harmaa. Päädyttiin harmaaseen. Ruskea iski liian silmille, eihän meillä edes ole mitään ruskeaa sen enempää tapeteissa, kuin lattian värissäkään. Valkoinen taas oli liian valkoinen jo silmämääräisestikin katottuna. Samalla reissulla tilattiin kattomateriaali. Mdf paneeli, valkosaarni. Siinnä on himmeä puunsyykuvio. Sitä tosin saadaan odotella pariviikkoa. Varastossa oli vain voimakkaammalla kuvioinnilla valkosaarnia. Se vaikutti liian kirjavalta, joten on tyydyttävä odottamaan.

Tänään harrastettiin isännän kanssa myös maaseutumatkailua. Mikä sitten oli matkailun kohde? No, siitä ei kannata edes kirjoittaa.

2 kommenttia:

  1. ei ainakaan meilläpäin ole näkynyt,ei muuten ikinä enää, sano Tuomolle.

    VastaaPoista
  2. Kun rakennettiin tätä taloa, niin isännältä tuli mulle lupaus, että ainakin 30 vuotta asutaan tämän katon alla :) Sai haluamansa kattomateriaalin, joka oli kauniinpaa ja paljon kalliimpaa kun se, jota minä olin ajatellut. Läpikuultava lakkaus tuossa ja kieltämättä kaunis se on, kun näyttää ihan oikeasti puulta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.