maanantai 27. elokuuta 2012

Etteikö yhtään...

...ketuttas.
Olin kirjottanu lappuun ti 28.8 klo 9.15 neuro.
Niin oli myös tytär laittanu itelleen ylös tuon ajan.
Tänään soitin neurolle peruakseni. Kas vain...Aika oli kuulema perjantaina ! 24.8. ! Ja hoitaja oli ku sitruunan syöny. Kovin syyttelevästi ilmoitti, että tämmöset on kovin harmillisia, kun on jonoa ja toinenkin oli jättäny tulematta. No voi perkele ! En kai mää nyt sitä tahallani tehny. Ja sitä paitsi oon ihan sata-aamen, että aika oli vasta tiistaina. KOSKA en oo voinu päästäni sitä keksiä ensinnäkin jo sen takia, etten omista semmosta kalenteria, joten kirjoitan ylös niin viikonpäivän kuin päiväyksen kellonaikoineen. Kirjoitin ajan makuuhuoneen sängyllä istuessani. En edes tietokoneen äärellä, joten en takuulla aikaa keksinyt.
Tämä lienee uusin tapa kerätä sairaanhoitopiirille rahaa. Tuleehan sieltä nyt sitten lasku peruuttamattomasta ajasta, joka on kyllä peruutettu mutta ei heidän mielestään. PERKELE.
Hyvin alko tämä viikko. Ei mulla muuta tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. No justiisa joo...Sieltähän pitäis sairaalasta aina tulla kutsu myös paperi-versiona ennen aikaa!Ainakin Kys.sta tulee,ja silmä-polilta vielä laittavat tekstiviestin kännykkään vuorokautta ennen aikaa.Tee huomautus sairaalan johtoon tms,ei tommosta sais tapahtua näin nyky-aikaisessa yhteiskunnassa,missä asumme.

    VastaaPoista
  2. Tosi kurjaa!! Tiedän ton tunteen, että voi olla kutakuinkin 100varma, että merkinnyt itse oikein. En ikinä sotke päivämääriä, tuskin sinäkään noin tähdellisessä asiassa. Suvia kompaten, kannattaa antaa palautetta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.