perjantai 18. toukokuuta 2012

Löttänä

Tyttö halus uuden kesämösän.


Lanka Tennesee. Ohjetta katoin Garnstudion sivuilta. Tein matalammaksi, kuin mitä ohjeessa sanotaan. Ei tullu siten ihan niin lötkö.

Mies lähti eilen kalareissulle vähän ylemmä Suomen maata. Ja kuinka ollakaan, meillä hajos toinen pakastimista ! Se on takuu varmaa, että kun ukko lähtee kalalle johonni vähän etemmä, niin joku aparaatti hajoaa. Yks kerta meni astianpesukone, viime kesänä meni öljykattilasta poltin ja nyt pakastin. Toinen mikä on varmaa, niin jompi kumpi nuorimmaisista on kipeenä just sillon. Nyt oli toiseksi nuorin.

Tuossa pakastinhommassa ketuttaa eniten se, että meni lihat ! Just hiljattain ostettiin tilalta suoraan nautaa. Paistilihoja + pihvilihoja meni vissiinkin kymmenisen kiloa sekä jauhelihoja noin 15kg. Marjojakin oli noin 10 litraa. Sinne meni roskikseen kaikki. Saas nähä tuleeko vakuutusyhtiöstä muuta kuin lämmintä kättä, jos sitäkään.

Bobi alkaa tottua pikkuhiljaa aurinkolaseihinsa. Monta kertaa joutuu vielä korjaamaan lasien asentoa lenkillä mutta hiljaa hyvä tulee. Vain eipä ole silmätkään vuotaneet rähmää, eikä edes vettä.

Väinö-kani on jo muutamana päivänä suorittanut tutustumista ulkoilmaelämään. Ulkohäkki on niin mieluinen, että onkin oltava monet konstit, että kanin saa iltasilla kiinni ja sisälle. No, kohtahan se on niin lämmintä yölläkin, että uskaltaa talven sisällä viettäneen kanin antaa olla ulkohäkissä vuorokauden ympäriinsä.

Ps. Kiitos meemeistä mutta ei kiitos. ;)

3 kommenttia:

 1. Huomenta,jätin mielestäni eilen kommmentin ,mutta einäy, haluun nähdä bobin aurinkolaseissa.

  VastaaPoista
 2. ei voi olla totta:( kurjuus sentään,lihakaan ei mitään ilmaista ole!

  VastaaPoista
 3. Nätti myssy !
  Taitaa olla tytär äitinsä näköinen ?

  Voi kurjaa tuo pakastimen sippaus :((

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.