maanantai 2. huhtikuuta 2012

Voi elämän kevät

Meille tehtii uusi peltikatto v. 2007, koska vanha mineriittikatto vuoti vettä olohuoneen katosta. Siitä kohtaa missä televisioantenni on. No, tilattiin oikein alan ammattilaiset tekemään eli firma X. Niinpä purkivat entisen katon ja lätkivät uuden katon paikoilleen. Mites kävikään. Tämä uusi ja kallis katto on vuotanu jo monta vuotta mutta syyhän on tietenkin meidän ! Eihän kattoalan ammattilaiset ole tietenkään millään lailla voineet tehdä suttapaskaa. Sitä mieltä on kattofirma ! On kiistelty, on soiteltu, on sähköpostitettu, on käyny johtaja kahtomassa ja aina on joku oletettava muu syy, kuin että katto nyt vaan olis yksin kertaisesti tehty päin persettä. Siis miten voi olla meidän syy, että katto vuotaa nyt ja on jo kauan vuotanu yhteen makuuhuoneeseen? Siis aivan toisesta päästä taloa, kuin vanhan katto vuoti. Miten on meidän syy, että esim harjapellintiivisteet puuttuvat kokonaan ( puolueeton tarkastaja kävi kahtomassa)? Miten on meidän syy, että toinen puoli - toinen lape- on aivan vinoon pellitetty? Miten voi olla meidän syy, että ruuvit sattuivat lipsahtamaan välillä vääräänkohtaan pellissä, joten ruuvi pois ja toiseen kohtaa? Pellissä on siis riittävästi reikiä.

Huomenna 3.4 tulee rakennusfirma, tarkastaja ja kyseisen mukamas ammattikattofirman suuri johtaja klo 9. Rakennusfirma - ei kyseinen kattofirma- avaa sisäkattoa, josta pääsee kahtommaan mikä on syynä. Kattofirman johtaja haluaa olla paikalla omien sanojensa mukaan siksi, ettei häntä kuseteta ! No olkoon hyvä vaan.

Yläkerrassa on kaksi akvaarioa. Onneksi ei mitään isoja. Ne on peitettävä purkamisesta aiheutuvan pölyn takia. Kani on häkkeineen kannettava tänä iltana alakertaan. Käsityölankani on pussitettava. Televisio on peitettevä. Voi paska !

Kyllä totisesti toivon, että koko jupakka saisi vihdoin pisteen peräänsä.

1 kommentti:

  1. Voi kauheeta sentään!Voimia moisen mylläkän keskellä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.