keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lumi sulaa


Tässä lumitilanne tännän 28.03.2012. Mitä ilmeisemmin odotettavissa vielä jonkimoinen lumisade, joten ei vielä kannata kaivaa haravaa varastosta mutta ei siihen ennää kauan mene. Kuva on otettu aikasin aamulla, joten näyttää hieman hämärältä.

Tällä hekellä puikoilla on Rose Mohairista pusero. Tein jo hyvän matkaa takakpl ihan toisen mallin puserosta mutta koskapa Anja oli tehny tismalleen samalla mallilla siskolleni puseron , otin ja vedin langasta. Meillä ei siis ollu mitään puhetta, joten sattuman sanelemaa tuo sama malli ja lanka. Väri tosin on toinen. Yritän pärjätä nyt kerää vähemmällä lankamäärällä, koska purkulanka on niin kiharaista. Voihan sen tietysti kastella mutta en tiijä kehtaanko ruveta puljaantummaan sen kanssa.

Viime viikonloppuna oltiin Kokkolassa pienellä porukalla. Mukana vain kaksi nuorimmaista. Kokkolassa olikin täys talavi. Meillä kesätakit ja tennarit. Hah.. Aattelin, että Bobi (kääpiöpinseri) se vinkuu koko sen ajan kotona vanhimmaisten lasten kaverina mutta yllättäen olikin ollu ihan hiljaa. Yöksi oli hiippaiilut pojan viereen nukkumaan. Bobi oli ekaa kertaa kotona ilman minua.

Akvaariorintamalla on tapahtunut sen verran uutta, että meille muutti kolme Sinileukakirjoahventa. Koiras ja kaksi naarasta. Heidän ikäänsä en tiedä. Hauska seurata, kun koiras kantaa hiekkaa  pois suussaan kannon alta ja naaras ikään kuin komentelee vieressä.

4 kommenttia:

 1. Vai purit Rose Mohairia. Se on Saavutus :) Tuo lanka on kauhean vaikeaa purettavaa, kokemusta on.

  Sinileuat ovat siis heti kutupuuhissa. Toivottavasti saavat jälkikasvunsa hoidettua kunnialla, etteivät pienet joudu kenenkään ruokalistalle.

  VastaaPoista
 2. ei tietoakaan tuollaisesta,meillä vielä metriset hanget pihalla!ja siellä missä on maata näkyvissä,kamalaa kuraa...

  VastaaPoista
 3. nuin vähän lunta! meillä vielä vaikka kuinka paksu kerros, ainoosti tiet on sulat täällä kylällä, vaan ei sivukyliin hiekkatiet, siellä pelekäävät millon alkaa routa pullistelemaan.

  VastaaPoista
 4. Ai ei sitten sopinna pirttaan se neule jonka minäkkii väkellin, kun mänit sittenkii purkammaan....mikähän mäni puihin;(?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.