maanantai 12. maaliskuuta 2012

Nyt ruppeen kehummaan !

Meillä oli mäntynen ruokailuryhmä. Pöyvällä mittaa 180cm ja 6 tuoliakin siihen kuului. Suurperheessä on kova kulutus, oli asia mikä hyvvään ja niinpä tuolit yks toisesa jäläkeen hajos. Kaks oli ennee ehjee ja niistähi jäi jo tikkuja takalistoon. 
Kauan etittii sopivaa " uutta " ryhmää. Vara ei oo ihan uutukaista ostaa. Maksaat nii pirusti. Vain viikonloppunapa löyty sopivan olonen. Minä niin tykkeen, jotta tässä teillehi kuvan kautta sitä villautan:


Ryhmä on siis käytetty. Pöytä jotakuinni samaa kokoa, kuin vanha ja 6 tuolia tässähi.


Ei maltaita maksanu. Ei etes mansikoita. 75€ ! Oon hirrrveen hirrrveen tyytyväinen.

Sittä muita pölinöitä.
Se on kevät selevästi jo tullu. Lumet sullaa vauhilla ja mulla on lähtee mopo käsistä kukanpistokkaihen kanssa. Minä niin pyhästi ( melekein ) vannoin viime kesänä, jotta yhtään uutta huonekasvia en hommoo tänä  vuonna. No, nyt oon jo huomannu, että pieleen mäni. Ainahi 10 on tulossa ! Voi pärskeles. Jo olemassa olevista huonekasveistani myyn pistokkaita niin paljon kun irtoo. Multia oon jo vaihellu lähes kaikkiin niihin purkkiloihin, joihin se on ollu järekästä. Voi hyvää päivää sentään. Mihinkähän minä ne kaikki uuvet saan majotettua.


8 kommenttia:

 1. Komea kalusto :)

  Sitä se kevät teettä, alkaa multasormi vihertyä ;)

  VastaaPoista
 2. Jopas sait hyvän ruokailuryhmän, onnea! Tuolin koristekuvio näyttää komialta. Kaikesta päätellen teillä on tervehdytty jo kokonaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvä ostos ja hyvän näköinen ryhmä. Mulla kahteluttaa kirjahyllyä ja ei pahitteeks jos muitai kaluja vaihtelis. Kirjahylly ollu kahtelussa jo muutaman vuojen, ei vaan sopivaa sattunu hollille, tai sitten joku napanna näköpiiristä. Eei oo vara uutena, mutta kirppikset oon katellu silläsilimällä.

  Semmosta se on kun kevät koittaa, niin tekee mieli kaikkee uutta. Kyllä sää johonkin ne kukat saat ja paikkasa löytäävät kun käjestä ne lasket.:)

  VastaaPoista
 4. KOMIA kalusto,kuka seisoo kun minä tulen???????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikkoellu: Ei kukaan =) Otetaan jakkara pöydän päähän.

   Poista
 5. Upea pöytä-ryhmä ja mahtava ku löyty käytettynä!Tykkään käytetystä tavarasta enemmän ku uudesta,uudet hajoo käsiin...
  Viherpeukalo on aina viherpeukalo,mulla ei oo yhtään kukkaa!Eikä tuukkaan...vähään aikaan ainakaan:)

  VastaaPoista
 6. -vaen nuo naistenpäivän ruusut, parempi myöhään kun ei millonkaan;) Minä en suanna jäläkikätteenkää etes tulppaanija;(

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno pöytäkalusto, ja se on kyllä mahtavaa kun käytettynä löytyy "pikkuhinnalla"! :)

  Ihanaa kevään alkua! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.