torstai 8. maaliskuuta 2012

Huovutetut

Lanka on Novita Puro. Puikot 5.5mm. Huovutus koneessa 40 astetta ja lyhennetty pesuohjelma.


Tänään lääkäri soittaa poika A:n verikoevastausten tiimoilta. Kirjoittelen sitten lisää.

Edit: Lääkäri soitti. Veriarvoissa on parannusta lisää mutta valkosolujen heittelehtimisen takia vielä uudet verikokeet huhtikuun loppupuolella. Lääkäri sanoi, ettei tarvihe olla huolissaan mutta se nyt on helpommin sanoittu, kuin tehty. Hoitajan koulutuksen saaneena, kerkesin jo kelata päässäni vaikka mitä. Taitaa olla poika periny minun veriarvot. Hb on aina korkea hänelläkin - yli 150 ja valkosolut heittelee, kuten minullakin.
Mutta näillä eväillä mennään.

5 kommenttia:

 1. Kaunis huovutustyö!
  Mukavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kauniit lapaset!
  Mukava löytää blogisi taas :) En ollut tajunnut, että sulla on taas avoin blogi. Kiva!

  VastaaPoista
 3. Kivat lapaset. Nyt kun alkaa olla nuoskalumikeli, huovutetut lapaset ovat juuri oikeat käsineet pihaleikkeihin.

  Kiva kuulla että pojan veriarvot ovat paremmat.

  Kiitos kommentistasi blogissani. Esikoinen huomasi käydessään katsomassa Salamaa ettei se enää liiku. Kaksi päivää aiemmin se oli liikuttanut päätään ja etujalkojaan aivan normaalisti kun nostimme horrosboksia peittäviä sammaleita. Matelijoista on niin vaikea nähdä onko niillä kaikki hyvin, varsinkin horrostavista.

  VastaaPoista
 4. Onpa jännät lapaset, ai noinko kätevästi saapi huovutettua, siis ihan vain koneessa. Jospa kaikki menee hyvin poikasi kohilla, tokihan olet huolissaan, kunnes kaikki on niin kuin olla pitää.

  VastaaPoista
 5. vitsi noi on hienot.meinaa jo itelle taas himo tulla neulomiseen.nyt pitää hieman rajoittaa.niskat taas tajuttoman kipeenä. toivotaan nyt arvot siitä tasottuu. miulla itsellä kans ollu valkosoluarvoissa aina jotain sanomista! :-/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.