tiistai 17. tammikuuta 2012

Uutta ja ihmeellistä

Otin ja kyllästyin Vuodatuksen takkuiluun. Siispä loin tunnukset tänne. Tiijäppä sitten tuleeko tästä yhtään mitään. Kaikki on nyt uutta ja outoa. Mitä nappia pitää painaa? Entä jos painalla tästä, mitä sitten tapahtuu? Mistä saan laitettua sen ja sen? Kuka auttaa, jos en osaa?

Vuodatuksessa vierähti monta monituista vuotta. Tuli kirjoitettua "jantan väkellyksiä" ja tehtyä sivupohjiakin osoitteessa Tuunarin Sivupohjat. Voi olla, että joku päivä teen lisääkin mutta jotensakin takki tuli tyhjäksi sivupohjarintamalla. No, tänne en osaa tehdä. Hyvä jos saan tämän oman blogini pohjan muokattua mieleisekseni - ajan kanssa.

Käsityöblogini AikaniKuluksi jäänee elämään rauhallisen aktiivista elämäänsä.

Kovasti yritän jatkaa täällä normaalia kirjoitteluani, niin ihastuksineen kuin vihastuksineenkin. Toivon jopa sohaisevani välillä muurahaispesää, joka poikineen kommentteja laidasta laitaan. Se on kaikkein antoisinta.

Varoitan: Osaan olla tosi ärsyttävä - aika usein. Osaan sanoa vastaan. Osaan puollustautua. Olen leijonaemo mikäli koen, että perhettäni kohtaan hyökätään. Mutta silti - toivon kommentteja, oli ne sitten mimmosia tahansa.

Tervetuloa lukemaan.

6 kommenttia:

 1. Minä en raaski vuodatuksesta lähteä, se on niin turvallinen ja kotoisa. On minulla täällä varablogi, jota en kyllä ole ikinä päivittänyt :)

  VastaaPoista
 2. Samoissa tunnelmissa olen myös. Pelkurina en oole uskaltanut ja laiskana viitsinyt, eikä vanhakaan päivity kuin joskus hyvin harvoin.
  Onnea uudelle blogille ja harjoittele ahkerasti, sittenpä tiedän keneltä saan apua kun ja jos vaihdan tai voisi sanoa aloitan :)

  VastaaPoista
 3. Onnee uuvelle! Mie niin harvon päevitän, että sillon vuotatus on toiminna. Kiva piästä tuas lukemmaan sinuva!

  VastaaPoista
 4. Hei sulla on uusi blogi !

  Kiitos kommentistasi. Kyllä minä palaan, mutta on vielä sellainen olo, ettei pahemmin kiinnosta. Olisinpa minäkin tuollainen leijonaemo enkä välittäsi.
  Lähetä nyt virtuaalisesti minulle tuollaista virtaa :DD

  Mukavaa jatkoa, kyllä sinä osaat blogistasi tehdä omanlaisesi. Toista se on minulle, en uskalla Vuodatuksesta mihinkään lähteä. Kun olen niin tumpelo enkä oikein näitä blogihommia hallitse :(

  VastaaPoista
 5. Viimeinkin älysin, että Sinulla on täällä uusi blogi. Tyttäreni muutti myöskin bloginsa blogspotiin vuodatuksesta, ilmeisesti hiukan samoista syistä kuin Sinäkin. Onnea uuteen blogiisi!

  VastaaPoista
 6. No niin takaperin menin puuhun, eli koko blogi tuli käytyä läpi ja jokainen viesti luettua! Paljon opin sinusta tätä lukiessa ja huomaan sinunkin oppineen käyttämään bloggeria, jota en osaa itse käyttää yhtään ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.