tiistai 17. tammikuuta 2012

Opettelee hän

Elekää ihmetellä, jos tänne ilimaantuu ihan ihme räpellyksiä ja jonnijoutavia linkkejä. Yritän kamalasti opetella miten tämä systeemi toimii. Kuvia en ole vielä onnistunut laittamaan, vaikka kovasti yritin. Picasa:n verkkoalbumi ei halunnu toimia. Täytyy kokeilla vielä jottain toista reittiä.

Ulkoasuun en ole yhtään tyytyväinen. Siihenkin täytyy paneutua sitten kun aivot sanois muutakin, kuin töttöröö.

Tämän päivän muun elämän mietintä on ollu sitä, että tilaisko ajan lääkäriin, vai eikö tilaisi. Jos tilaisi, valakeisko tuolla mikkään?! Lämmintä kättä saa vastaan kotonakin, iliman lääkärilaskua. Mulla on nimittäin oikean käden etusormi ja peukalo ollu jo usseimman viikon kippeenä. Lähinnä nivelten kohasta, vain on siinnä jottain vikkoo pitkällähi sivulla. Siis ite sormessa. Mehupullookaan en saa ennää aukastuu. Kirjottaminen tällä näppikselläkin aiheuttaa kippuu sormiin. Ihan vain niin ku vähä veikkailen, että oon tainnu neuloa liikaa. Lähemmä vuoden verran kuutena päivänä viikossa ja pitimmät päivät 8-10 tuntia. Taitaa nivelet sannoo poks. Neulominen ei tosiaan oikein onnistu tällä hetkellä justi tuon kivun takia. No, jospa se miettiissä mänis ohi. Jos sittä vielä röntgenniin laittasivat, se on nuapurikaupungissa. Ennen oli tässä meijänni asunpaikkakunnalla, vain tuli vissiin liian kalliiksi laitteita pittee ja huoltoo. Nyt on mäntävä tarvittaessa 25 km piähän. Ei se pitkä matka sinänsä oo. Monessa kunnassa / kaupungissa joutuut käymään pitemmänni matkan takana, vain on siinnä vain aina hyölääntymistä.

Verikokkeissa on käytävä ens viikolla. Maksa-arvot oli viimeksi taas ihan omilla lukemillaan, joten niitä on kontrolloitava. Eipä tuo uuttaa oo. Onhan niitä jo monta vuotta syynätty noin 3kk välein. Samalla syynäävät verensokerit ja parit muutkin arvot. Epilepsialääke rasittaa maksaa...vissiin vain vaihtammaankaan eivät vähässäkummassa ala, enkä kyllä vähässäkummassa ees suostu vaihtammaan, kun lääke on muuten tosi hyvä. Ei oo tarvinnu mekkaan päin pyllistellä pitkiin aikoihin. Sitä ei tosiaan kaipaile.

Alanpa tuas raplata bloggerin nappuloita. Jos saisin jonnilaisen sotkun aikaseksi.
Niin tosiaan. Kommentit tulloo näkyviin sittä kun oon ne hyväksynnä. Vaen elekee olla huolissaan. Kaikki minä ne näytille laitan.

3 kommenttia:

 1. Minä olen vähän vierastanut tätä blokspottia, mutta eiköhän sitä totu ajanoloon käydä lukemassa täälläkin. Ite en kyllä viiti muuttaa vuodatuksesta pois, näin vanhana ei jaksa. Mutta...onnea kovasti uudelle blogillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti viestistä, että olet lisännyt blogin. Minun kone jotenkin vierastaa bloggerin blokeja. Selaimessa kait jotain vikaa. Nyt kurkistelen tänne sairaalan koneelta tämä toimii. kotona lisään sitten suosikkeihini, jos vaan saan toimimaan.

   Poista
 2. Kiitos tsemppauksesta :)Toivottavasti selviää,mikä sulla nivelissää vaivaa.Mulla kanssa nivelet käsissä,mutta myöskin vähän joka paikassa kehoa sattuu.Taitaa tämä kylmyys aiheuttaa enemmän fibromyalgiasta aiheutuvia kipuja.Mutta myöskin vauvan kantaminenkin välillä rasittaa käsiä ja hartioita.Sullekin tsemppiä ja jaksamisia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.