perjantai 13. maaliskuuta 2015

Litter Kwitter

Nyt alko tässä talossa kissalla vessaharjoitukset. Oskari täyttää kaksi vuotta parin kk päästä ja nyt loppu vessalaatikon sotkeminen.
Siispä Litter Kwitter käyttöön. Oskari oppi itekseen käymään isommilla tarpeillaan pytyllä. Ei se aina sitä tee mutta toisinaan, joten ostin lopultakin sille omat harjoittelurenkaat. En uutena raaskinut ostaa. Ovat aika tyyriitä mutta lopulta putkahti paikalliskirppikselle ( fb ryhmä) myyntiin nuo kapistukset, joten ostin ne kuleksimasta. Laitoin eilen purua renkaaseen ja hiekkalaatikosta vähän tykötarpeita mielenkiinnon herättämiseksi. Oskari on jo tomerasti tutustunut uuteen vessaansa ja peitellyt hajujaan. Parin yön päästä otan vessalaatikon pois ja katon miten käy. Saa yöllä rauhassa asetella itteesä pytylle.

Oskari on siisti kissa. Koskaan se ei ole tehnyt tarpeitaan muualle, kuin hiekkalaatikkoonsa tai vessanpytylle. Uskon vakaasti, että oppii pelkälle pytylle.

1 kommentti:

  1. Onpa vähän siistiä, ei tarvi enää hiekan kanssa pelata.kaikkea se ihminen keksii. Joskus oon kuullut, kun joku on ite kehitelly kanaverkosta pöntölle suojan, ettei kisu tipaha pönttöön.
    Pitääpä tytölle markkinoida kisun vessaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.